Χάρι Στάιλς: Η στιγμή που το παντελόνι του σκίστηκε μπροστά στην Τζένιφερ Άνιστον (βίντεο)

Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας.
Twitter

Ο Χάρι Στάιλς είχε μια αρκετά άτυχη στιγμή στην τελευταία του ζωντανή εμφάνιση, όταν ακριβώς στη μέση ενός τραγουδιού, ξήλωσε τον καβάλο του παντελονιού του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Τζένιφερ Άνιστον στεκόταν μπροστά-μπροστά και παρακολούθησε όλο το έξοχο θέαμα.

Το βράδυ της Πέμπτης, 27/1, ο κορυφαίος ποπ σταρ έδωσε τη δεύτερη από τις τρεις συναυλίες του στο Kia Forum, στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της επιτυχίας «Music For A Sushi Restaurant», ο πρώην σταρ των One Direction έκανε μια απότομη κίνηση, στην προσπάθειά του να πλησιάσει τους θαυμαστές που βρίσκονταν στη πρώτη γραμμή.

Δυστυχώς, όμως ήταν υπερβολικά ενθουσιώδης, ώστε όταν επέστρεψε, έγινε γρήγορα αντιληπτό το γεγονός ότι το μπροστινό μέρος του δερμάτινου παντελονιού του είχε χωριστεί στα δύο.

Ο σταρ που ούτε στιγμή δεν έχασε το χαμόγελό του, κατάφερε να εξασφαλίσει μια σημαία του Pride από το κοινό και να τη δέσει γύρω από τη μέση του.

Και αφού στο διάλειμμα πρόλαβε να αλλάξει παντελόνι, ο Χάρι αστειεύτηκε λέγοντας: «Νιώθω ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από μερικούς από εσάς που στέκεστε ακριβώς εκεί μπροστά, καθώς είχαμε πει ότι θα προσφέρουμε ένα θέαμα για όλη την οικογένεια».

Σύμφωνα με αρκετούς θαυμαστές που παρακολούθησαν το περιστατικό, αυτή η μικρή καταστροφή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία είχε πάει να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Για την ιστορία, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρι το 2020 αποκάλυψε ότι η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στα Φιλαράκια, ήταν ο πρώτος του έρωτας.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα