ΔΙΕΘΝΕΣ
14/07/2021 16:18 EEST

Χιονοστιβάδα Πέρεθ στην Ρεάλ: «Βλάκας» και «άρρωστος» ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Στον απόηχο των αποκαλύψεων για τα προσβλητικά σχόλια του πρώην προέδρου της Ρεάλ για τους Ραούλ και Κασίγιας.

Sergio Perez via Reuters
6 Ιουλίου 2009. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απολαμβάνει στιγμές δόξας στο Μπερναμπέου. REUTERS/Sergio Perez (SPAIN SPORT SOCCER)

Στην ανακοίνωση του Φλορεντίνο Πέρεθ για προσφυγή στη δικαιοσύνη η εφημερίδα “La Confidencial” απάντησε με νέα ντοκουμέντα και αποκάλυψε την άποψη που είχε ο πρόεδρος της Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο  τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και τον μάνατζέρ τους, Ζόρζε Μέντες.

Τα λόγια που ακούγονται για τον Κριστιάνο δεν είναι καθόλου κολακευτικά: «Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως αυτό δεν ισχύει. Διαφορετικά δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα».

Andrea Comas via Reuters
13 Οκτωβρίου 2015. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραλμβάνει το τέταρτο στην καριέρα του χρυσό παπούτσι από τα χέρια του Φλορεντίνο Πέρεθ, έχοντας ξεπεράσει  και τον Λιονέλ Μέσι εκείνη τη χρονιά. REUTERS/Andrea Comas

Στη συνέχεια η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τους Μέντες και Μουρίνιο: «Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και τον Μουρίνιο. Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα. Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους. Πόσο μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν. Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο».

Η κόντρα μεταξύ της εφημερίδας και του προέδρου της Ρεάλ καλά κρατεί, αλλά μετά από όλα αυτά ο Πέρεθ έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο των οπαδών της Ρεάλ, αλλά και των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, κυρίως για τα όσα φέρεται να είπε για τους Ραούλ και Κασίγιας. Το σίριαλ, θα έχει σίγουρα και άλλα επεισόδια.