Χρυσή Ολυμπιονίκης θύμα ξυλοδαρμού από τον σύντροφο - προπονητή της

Με το δικαστήριο να τον απαλλάσει από τις κατηγορίες.
via Associated Press

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία, αλλά και η καταγγελία που έκανε η γαλλίδα τζουντόκα, Μαργκό Πινό, η οποία πριν λίγους μήνες αναδείχτηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο μικτό ομαδικό στο Τόκιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την Πινό που είναι 27 ετών, τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς Κυριακή δέχτηκε επίθση μέσα στο σπίτι της, από τον προπονητή, αλλά και σύντροφό της με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά.

«Με έβρισε, με γρονθοκόπησε, χτύπησε το κεφάλι μου στο πάτωμα αρκετές φορές και στο τέλος με στραγγάλισε»» αναφέρει η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2020 σε ανάρτησή της στα social media, όπου ταυτόχρονα δημοσίευσε και φωτογραφία της με εμφανή τα σημάδια κακοποίησής της.

Στη συνέχεια κατέφυγε στο σπίτι των γονιών της για να σωθεί, αφού μεταξύ άλλων είχε υποστεί και κάταγμα στη μύτη. Η ίδια κατήγγειλε το συμβάν στις αρχές, αλλά το φοβερό ήταν ότι το δικαστήριο απάλλαξε τον σύντροφό της από τις κατηγορίες με την ίδια να αναρωτιέται με ανάρτησή της:

«Τι αξία έχει η συκοφαντική υπεράσπισή τους, απέναντι στις πληγές μου και το αίμα που χύθηκε στο πάτωμα τους σπιτιού μου; Τι χρειαζόταν; Ίσως να πεθάνω τελικά; Πιθανότατα το τζούντο να ήταν αυτό που με έσωσε. Η σκέψη μου όμως είναι σε εκείνες που δεν μπορούν να πουν το ίδιο».

Popular in the Community