Ένα παράξενο ερωτικό τρίγωνο: Ο Colin Firth, η σύζυγός του και ο stalker εραστής της

Η σύζυγος του Colin Firth επιβεβαιώνει ότι είχε παράνομη σχέση με τον stalker τους
Lucy Nicholson / Reuters

Μια παράξενη είδηση ήρθε από τον κόσμο του θεάματος. Ο Colin Firth με τη σύζυγό του, την Ιταλίδα κινηματογραφικό παραγωγό, Livia Giuggioli, κατέθεσαν αγωγή ενάντια στον Marco Brancaccia, έναν δημοσιογράφο με το Ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, και παιδικό φίλο της Giuggoli. Το ζευγάρι δήλωσε ότι ο Brancaccia τους παρακολουθούσε στενά (stalking) και τους παρενοχλούσε καθ′ όλη τη διάρκεια του 2016.

Πλέον, όμως, η Giuggioli επιβεβαιώνει, ότι κατά τη διάρκεια προσωρινού χωρισμού από τον σύζυγό της, διατηρούσε σχέσεις με τον Brancaccia.

Η Giuggioli είπε στην εφημερίδα The Times ότι αφού τα ξαναβρήκανε με τον Firth, o Branacaccia «ξεκίνησε μια καμπάνια εκφοβισμού τους για πολλούς μήνες, μεγάλο μέρος της οποίας μπορούν να αποδείξουν».

Στην μήνυση που κατατέθηκε αυτή την εβδομάδα, το Χολιγουντιανό ζευγάρι ισχυρίζεται ότι ο Brancaccia τους έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα, τους έστελνε επιθετικά μηνύματα, έστελνε φωτογραφίες της Giuggioli στον Firth και απειλούσε ότι θα έγραφε άρθρα εις βάρος τους.

Ο Brancaccia αρνείτε τους ισχυρισμούς της Giuggioli. Όπως εκείνος είπε τους The Times, «Είχαμε μια συναισθηματική σχέση, ήθελε να αφήσει τον Colin για εμένα. Το “stalking” μου αφορούσε δύο μηνύματα μέσω WhatsApp αφού εκείνη έληξε τη σχέση μας τον Ιούνιο του 2016, καθώς και ένα email. Έστειλα ένα email στον Colin για τη σχέση μου με τη Livia, το οποίο μετανιώνω που έκανα, κι εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον μου με το φόβο ότι θα έβγαινα δημοσίως και θα έλεγα όλα όσα μου αποκάλυψε για το γάμο τους και τη δουλειά του. Σε έναν χρόνο σχέσης, μου έστειλε εκατοντάδες μηνύματα αγάπης, φωτογραφίες και βίντεο, ακόμη και ένα ημερολόγιο».

Ο Firth και η Giuggioli παντρεύτηκαν το 1997, έχουν δύο γιους και ζουν στην Ιταλία.