ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
03/04/2019 12:39 EEST

Corporate Affairs Excellence Awards 2019: Στις 16 Απριλίου η τελετή απονομής

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η 6η χρονιά για τα βραβεία.

Corporate Affairs Excellence Awards 2019

Αύξηση 52% στις συμμετοχές κατέγραψαν τα Corporate Affairs Excellence Awards2019, τα μόνα θεσμικά βραβεία επικοινωνίας που διοργανώνονται από τον Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Η αύξηση αυτή σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση επιβεβαιώνει την δυναμική του θεσμού και την αξία που προσδίδουν στην ανάδειξη βέλτιστων πρακτικών.

Παράλληλα, αναγνωρίζει τον ρόλο των Εταιρικών Υποθέσεων και της Επικοινωνίας στην επιχειρηματική ελληνική και κυπριακή αγορά καθώς για πρώτη φορά φέτος, τα Corporate Affairs Excellence Awards 2019, έδωσαν τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις, εταιρείες και συμβούλους επικοινωνίας που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο να υποβάλουν τις συμμετοχές τους και να μοιραστούν καλές πρακτικές.

Η πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των Corporate Affairs Excellence Awards, κα Φωτεινή Μπαμπανάρα δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη φετινή συμμετοχή.Η σημαντική αύξηση των συμμετοχών στα CAEA 2019, αντικατοπτρίζει την ανάπτυξη της Επικοινωνίας και των Εταιρικών Υποθέσεων στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αναδεικνύοντας την πρωτοπορία και τις καλές πρακτικές της χρονιάς, με τρόπο ανοιχτό, ειλικρινή και ξεκάθαρο. Οι Εταιρικές Υποθέσεις μπορούμε να πούμε ότι πλέον είναι στη θέση που τους αξίζει. Αναμένουμε όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στην τελετή απονομής για να αναγνωρίσουμε όλοι μαζί την αριστεία στις Εταιρικές Υποθέσεις».  

Σημειώνεται πως αξιόλογοι επαγγελματίες της επικοινωνίας, ακαδημαϊκοί, στελέχη και δημοσιογράφοι με πολυετή εμπειρία στελέχωσαν τις Επιτροπές Νομιμοποίησης και Αξιολόγησης των έργων που προχώρησαν και διακρίθηκαν. Η τελετή απονομής των Corporate Affairs Excellence Awards, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2019, στο Grand Hyatt Athens.

Στο πλαίσιο της τελετής βράβευσης, η διαΝΕΟσις θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες τάσεις στο τομέα των Εταιρικών Υποθέσεων, όπως αποτυπώνονται σε πρόσφατες έρευνες της.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η 6η χρονιά για τα Corporate Affairs Excellence Awards, ενώ τα βραβεία θα δοθούν σε προγράμματα που διακρίθηκαν σε 10 κατηγορίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της επικοινωνίας για τη χρονιά που μας πέρασε. Θα απονεμηθούν, επίσης, 3 ειδικές διακρίσεις από την Επιτροπή Αξιολόγησης (Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης, Καινοτομία στην Επικοινωνία, Έρευνα & Προγραμματισμός).

Για κρατήσεις θέσεων για την τελετή απονομής επισκεφθείτε το www.caea-eede.gr.

Δείτε το videoκαι μάθετε περισσότερα για τη σημασία των Εταιρικών Υποθέσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε:

facebook/ twitter/ linkedin/ youtube