ΕΙΔΗΣΕΙΣ
07/01/2016 06:40 EET

Γιατί η θάλασσα είναι μπλε; Και άλλες 4 φοβερές ειδήσεις από όλο τον κόσμο

youtube

Έχετε απορίες σχετικά με το χρώμα της θάλασσας; Έχετε όρεξη να ακούσετε μουσική; Το διαδίκτυο είναι ένας υπέροχος κόσμος στον οποίο μπορείτε να βρείτε τα πάντα. Οπότε, εμείς, χρησιμοποιήσαμε τo VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE και μαζέψαμε τις πιο ωραίες ειδήσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο.

Η καριέρα θέλει θυσίες

Αυτή η μικρή ξέρει τι θέλει από τι ζωή της: Να γίνει κομμώτρια! Οπότε, τι καλύτερο από το να εξασκηθεί στα δικά της μαλλιά; Αυτό τουλάχιστον εξηγεί κλαίγοντας στον μπαμπά της. Ελπίζουμε να καταφέρει να κυνηγήσει το όνειρό της, χωρίς να κάνει άλλα πειράματα πάνω της.

Πηγή: Viral Nova

Ο λόγος που η θάλασσα είναι μπλε

O κινηματογραφιστής, Vincent Peone, δημιούργησε μία όμορφη ταινία μικρού μήκους που δίνει τη δική της εκδοχή σχετικά με το γιατί η θάλασσα είναι μπλε. Αν θέλετε να μάθετε και εσείς τον λόγο μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το βίντεο με χρησιμοποιώντας τις ταχύτητες του VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE.

Πηγή: Laughing Squid

Η πιο τεμπέλα βίδρα του κόσμου

Αυτή η βίδρα έχει βρει το μυστικό της καλής ζωής και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Περνάει τον χρόνο της ξαπλωμένη ανάσκελα και κουνάει τα χέρια της μόνο για να φάει τα αγαπημένα της σνακ. Ζωή και κότα, με λίγα λόγια. Το μόνο που της λείπει είναι κάποιος να της κάνει αέρα!

Πηγή: Viral Nova

Η μέταλ εκδοχή του Star Wars

Το Star Wars δεν είναι γνωστό μόνο για τις σκηνές του και τις επικές μάχες, αλλά και για την χαρακτηριστική του μουσική. Αυτό το συγκρότημα, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει τη δική του μέταλ εκδοχή του τραγουδιού. Εσάς σας αρέσει;

Πηγή: Laughing Squid

Η χορεύτρια της βροχής

όταν κάποιος αγαπά τον χορό, δεν έχει πρόβλημα να χορέψει στα βράχια, σε λίμνες, σε βουνά, ακόμα και στην βροχή. Αυτό θέλει να αποδείξει αυτή η νεαρή χορεύτρια που ετοιμάζει να εκτελέσει μερικές γρήγορες πιρουέτες πάνω στα βράχια, όσο γρήγορες είναι οι ταχύτητες VDSL έως 50Mbps από τη COSMOTE.

Πηγή: Bored Panda

Sponsored Post