Δείτε το πιο γρήγορο μοντέλο της Κίνας: Αλλάζει τρεις πόζες το δευτερόλεπτο και 485 σύνολα σε μια μόνο φωτογράφιση

Η βιομηχανία της μόδας στην Κίνα, ανταμείβει τα μοντέλα που μπορούν να δουλέψουν σε αστραπιαίους ρυθμούς.

Η Αν Τιαντιάν είναι ένα ιδιαίτερο μοντέλο. Ακόμη και για τη βιομηχανία της μόδας στην Κίνα, που ζητά μοντέλα τα οποία θα μπορούν να δουλέψουν πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά, η Αν σπάει όλα τα ρεκόρ. Μπορεί να αλλάξει μέχρι και τρεις πόζες ανά δευτερόλεπτο, ενώ έχει καταφέρει να αλλάξει μέχρι 485 σύνολα σε μια μόνο φωτογράφιση.

Όπως λέει μιλώντας στην κάμερα του BBC, για να καταφέρει να αλλάξει τόσο γρήγορα πόζες, συγχρονίζεται με το φλας της κάμερας. Η πόζα δεν χρειάζεται να αλλάξει πολύ, μια αλλαγή στάσης στα χέρια, ή αλλαγή βλέμματος.

Το ρεκόρ της, που πολλοί που το ακούνε δεν το πιστεύουν, είναι τα 485 σύνολα που άλλαξε σε μια φωτογράφιση. «Μόνο και μόνο για να μπορέσεις να φορέσεις τόσα ρούχα, είναι εξουθενωτικό. Ούτε εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έκανα», λέει η ίδια.

Όμως τα μοντέλα στην Κίνα πληρώνονται ανά σύνολο, άρα η ταχύτητα μετράει. Οι τιμές για το κάθε σύνολο κυμαίνονται από 3 έως 85 δολάρια.

Η Αν ποζάρει για ρούχα που πουλιούνται στο Taobao, ένα κινέζικο site ηλεκτρονικών αγορών σαν το Ebay και την Amazon, με τεράστια επισκεψιμότητα. Κάθε μήνα το επισκέπτονται πάνω από 600 εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτό έκανε την καριέρα τη Αν να εκτοξευθεί.

Δείτε το βίντεο στο BBC: