Δηκτικά (και σύντομα) τα σχόλια από την αντιπολίτευση για τον ανασχηματισμό

Τι είπαν από ΝΔ, ΚΚΕ, ΚΙΝΑΛ, Ένωση Κεντρώων.
Eurokinissi

«Είναι μάλλον ο πρώτος κυβερνητικός ανασχηματισμός που θα περάσει ως μονόστηλο στις εφημερίδες» αναφέρουν πηγές της ΝΔ σχετικά με τον ανασχηματισμό στην κυβέρνηση.

«Η πολυδιαφημισμένη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ εξαντλήθηκε σε δύο βοηθούς κηπουρούς του ΠΑΣΟΚ, προφανώς γιατί ακόμη και ο Νίκος Μπίστης κατάλαβε το τέλος που πλησιάζει. Ας ανακοινώσει επιτέλους ο κ. Τσίπρας την ημερομηνία των εκλογών για να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία» συμπληρώνουν σχετικά.

Για «λεηλασία της παράταξης», η οποία όμως «πέφτει στο κενό» έκανε λόγο το ΚΙΝΑΛ.

«Το μόνο ενδιαφέρον του μίνι ανασχηματισμού είναι η ενσωμάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ κι άλλων στελεχών των μνημονιακών κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου. Όσο πιο πολύ αποκαλύπτεται η ψευτοπροοδευτική συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο γρήγορα πρέπει να του γυρίσουν την πλάτη οι πραγματικά προοδευτικοί άνθρωποι, που βλέπουν την νεκρανάσταση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για τον ανασχηματισμό.

Από πλευρά της, η Ένωση Κεντρώων σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως «ο ανασχηματισμός φανέρωσε την φτώχεια των στελεχών της κυβέρνησης», σημειώνοντας ότι «ανακυκλώνονται τα ίδια άτομα με μια πολιτική που έχει κουράσει και απογοητεύσει όλο τον κόσμο».

Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων σημειώνει:« Ακόμη και τα καλά μέτρα, 120 δόσεις, προστασία πρώτης κατοικίας, με τον τρόπο που έρχονται δείχνουν ότι ο κ. Τσίπρας μεταφέρει όλα τα βάρη στην Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις βουλευτικές εκλογές» και καταλήγει λέγοντας ότι: «Η Ένωση Κεντρώων αναμένει εκλογικό αιφνιδιασμό».

(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πήγαινε στην αρχική σελίδα