Δεν έχει που να κρυφτεί ο «Βασιλιάς του Συκωτιού», Youtuber τον κατηγορεί για χρήση στεροειδών

Τον κατηγορεί ότι δεν απέκτησε τους πελώριους μυς του μόνο τρώγωντας ωμό συκώτι, μεδούλι και κρόκους.
.
.
Instagram

Ο bodybuilder Μπράιαν Τζόνσον, 45 ετών, γνωστός στο Διαδίκτυο με το παρατσούκλι «Liver King», ήθελε να πιστεύουμε ότι «χτίστηκε» τελείως φυσικά, ως αποτέλεσμα του «προγονικού τρόπου ζωής» που ακολουθεί με εντατική άσκηση και κατανάλωση ωμών κρεάτων και εντοσθίων.

Ο «Βασιλιά του Συκωτιού» που συχνά καταναλώνει ωμό συκώτι - ου και το παρατσούκλι του - και οι συμβουλές του ως προς τη γυμναστική που απαιτείται για την απόκτηση μυώδους σώματος προσέλκυσαν εκατομμύρια ακόλουθούς παγκοσμίως και του απέφεραν τεράστια κέρδη, αναφέρει η New York Post.

Τώρα όμως βρήκε τον μπελά του καθώς, ένας YouTuber ονόματι Derek, το κανάλι του οποίου είναι αφιερωμένο στους διάσημους bodybuilders και τον «φυσικό ή μη» τρόπο που απέκτησαν το... φουσκωτό κορμί τους, τον έβαλε στο στόχαστρο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα και έχει ήδη ξεπεράσει το 3,9 εκατομμύρια προβολές, ο Derek δείχνει email που ισχυρίζεται ότι έστειλε ο Τζόνσον σε προπονητή - που δεν κατονομάζεται - το 2021. Σε αυτές τις επικοινωνίες, σύμφωνα πάντα με το βίντεο του Derek, ο 45χρονος μοιράζεται τον στόχο του να χτίσει το όνομά του και παραδέχεται ότι χρησιμοποιεί ποσότητα στεροειδών αξίας 11.000 δολαρίων τον μήνα.

Εάν είναι πράγματι αυθεντικά τα email, οι ισχυρισμοί του Τζόνσον για τη «θαυματουργή» επίδραση της διατροφής του με ωμό συκώτι, μεδούλι και κρόκους αβγών στο «χτίσιμο» μυών είναι προφανώς ψέμα, και τα βίντεο που ανεβάζει... σκέτη απάτη.

Ο 45χρονος έχει αρνηθεί επανειλημμένα σε podcast και εκπομπές ότι παίρνει στεροειδή για να διατηρεί αυτόν τον όγκο στους μυς του, ωστόσο τώρα ένα βίντεο απειλεί να «γκρεμίσει» το brand του και την καριέρα του στον χώρο του fitness.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα