ΔΙΕΘΝΕΣ
19/10/2018 15:42 EEST | Updated 19/10/2018 16:18 EEST

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης

Απίστευτο και όμως αληθινό...

Business Insider UK

Πολλά έχουν συμβεί εν ώρα πτήσης, όμως το να προσγειωθεί αεροπλάνο λόγω σεξουαλικής παρενόχλησης, δεν έχει ξανασυμβεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Business Insider, ένα αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρίας SouthWest αναγκάστηκε σε προσγείωση την Τρίτη, όταν ένας άνδρας δεν σταματούσε να αγγίζει την συνεπιβάτισσα του χωρίς την θέληση της.

Ο Τζάστιν Ράιλι Μπράφορντ, ετών 29, τοποθετούσε συνεχώς το χέρι του πάνω στο πόδι της γυναίκας επιβάτισας δίπλα του και παρά τις αντιδράσεις της εκείνος συνέχιζε να την αγγίζει απαντώντας της «Μη λες όχι σε μένα».

Το πλήρωμα της άλλαξε αμέσως θέση μετά τη διαμαρτυρία της για τη συμπεριφορά του, όμως ο Μπράφορντ άρχισε να φωνάζει για την μετακίνησή της και την πλησίαζε με το πρόσχημα να την κεράσει ποτό.

Οι αεροσυνοδοί, ειδοποίησαν τον πιλότο για την απρεπή συμπεριφορά του Μπράντφορντ, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να προσγειωθεί άμεσα στον αεροδιάδρομο της Αλμπουκέρκης, στο Νέο Μεξικό.

Στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία ο Τζάστιν, δήλωσε πως έβλεπε βιντεάκια μαζί με το θύμα στον υπολογιστή της και πίστευε πως και εκείνη τον φλέρταρε. Ωστόσο παραδέχτηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο δράστης βρίσκεται αντιμέτωπος με 20 χρόνια φυλάκιση και καλείται να καταβάλει πρόστιμο 250.000 δολάρια. 

 

Πηγή: Business Insider