ΕΙΔΗΣΕΙΣ
20/06/2018 11:42 EEST

Δυνατό κύμα καταπίνει και τελικά σκοτώνει έναν νεαρό που πόζαρε με φίλους του για φωτογραφίες

Τρεις φίλοι κάθονται πλάι στη θάλασσα σε μια βραχώδη ακτή στην Γκόα της Ινδίας. Η θάλασσα είναι φουρτουνιασμένη και εκείνοι να και κάθονται σε επικίνδυνα και γλιστερά βράχια προφανώς εκτιμούν πως είναι αρκετά ασφαλείς.

Έτσι σκέφτονται να τραβήξουν μερικές φωτογραφίες με φόντο το γαλάζιο.

Φαίνεται όμως δεν τα υπολόγισαν καλά, καθώς όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο τα κύματα έρχονται με δύναμη κατά πάνω τους, τους καταπλακώνουν και τους χτυπάνε στα βράχια.

Όταν η θάλασσα υποχωρεί βλέπουμε τους δύο από την παρέα να προσπαθούν να βγουν από τις εσοχές των βράχων και να πάνε σε ένα ασφαλές σημείο για να μην τους φτάσει ξανά το κύμα.

Τότε συνειδητοποιούν πως ο ο τρίτος της παρέας έχει εξαφανιστεί. Και πράγματι εάν παρατηρήσετε προσεκτικά στην αρχή του βίντεο ο άνδρας που βρίσκεται πιο άκρη στα βράχια, εμφανίζεται να γλιστρά μέσα σε μια εσοχή και δεν εμφανίζεται ξανά-κατά τη διάρκεια τουλάχιστον του βίντεο. 

Πρόκειται για τον 33χρονο Σασικουμάρ Βασάν η σορός του οποίου εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από τις αρχές σε μικρή απόσταση από το σημείο όπου έπεσε στη θάλασσα. 

Sponsored Post