Διαγωνιζόμενος στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» κέρδισε τεράστιο έπαθλο λόγω του προσθετικού του ποδιού

Και είναι ο,τι πιο συγκινητικό είδαμε σήμερα

Όπως είναι γνωστό, για να επιτύχει κανείς στον διαγωνισμό «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», πρέπει να έχει ένα πολύ καλό επίπεδο γενικών γνώσεων, καθώς και λίγη τύχη.

Ωστόσο, το μεγάλο έπαθλο που έλαβε ο διαγωνιζόμενος Gareth Kendall δεν θα το απέδιδε στην αναπηρία του. Όταν έφτασε στην ερώτηση για τις 125,000 λίρες χωρίς καμία «ζωή» να του έχει απομείνει, στον Gareth ρωτήθηκε το εξής:

«Στις όχθες ποιας λίμνης βρίσκονται τα ερείπια του κάστρου Urquhart;»

Οι επιλογές ήταν: Loch Lomond, Loch Ness, Loch Broom και Loch Maree. Αν δεν έχει επισκεφτεί ο διαγωνιζόμενος το κάστρο Urquhart ή έχει εγκυκλοπαιδική γνώση για τις λίμνες της Σκωτίας, τότε θα έπρεπε να μαντέψει την απάντηση.

Ο Gareth όχι μόνο είχε επισκεφτεί το κάστρο, αλλά η περιοχή ήταν και ένα σημείο που άλλαξε τη ζωή του, καθώς εκεί τραυματίστηκε και έχασε το ένα του πόδι.

«Έχασα το πόδι μου εκεί. Αν θυμάμαι σωστά, βρισκόμουν στη λίμνη όχι για πολύ ώρα. Είχαμε κλείσει ξενάγηση για να δούμε το κάστρο και εκείνη τη μέρα συγκρούστηκα. Το θυμάμαι το κάστρο. Είμαι βέβαιος ότι είναι ένα από μοναδικά κάστρα εκεί πάνω», είπε ο Kendall στον παρουσιαστή.

Η επόμενη ερώτηση για τις 250,000 λίρες αφορούσε τα μουσεία στο Λονδίνο και εκεί ήταν που έχασε ο διαγωνιζόμενος.

Οι 125,000 λίρες δεν είναι λίγες όμως...

Πηγή: Independent