ΔΙΕΘΝΕΣ
26/08/2016 05:08 EEST | Updated 26/08/2016 14:44 EEST

Τρεις νεκροί από επίθεση με τόξο στον Καναδά

Melissa Renwick via Getty Images
TORONTO, ON - March 14 - A police car drives past police tape around the park near Don River Trail at Sheppard Avenue and Leslie Street, where the fatal police shooting of 21-year-old man occurred. (Melissa Renwick/Toronto Star via Getty Images)

Τρεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν από επίθεση με τόξο που έγινε χθες, Πέμπτη, στο ανατολικό άκρο της πόλης του Τορόντο, στον Καναδά. Για την επίθεση αυτή, συνελήφθη ένας άντρας σε βάρος του οποίου απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Ο 35χρονος Μπρετ Ράιαν πρόκειται να οδηγηθεί στο δικαστήριο αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Τα θύματα, δύο άνδρες και μια γυναίκα, σκοτώθηκαν χθες σε ένα σπίτι στο ανατολικό άκρο της πόλης.

Η αστυνομία, που είχε δεχθεί κλήση για μια επίθεση με μαχαίρι, βρήκε φτάνοντας στο σημείο τα τρία θύματα να αιμορραγούν σε ένα μικρό δρόμο έξω από ένα γειτονικό χώρο στάθμευσης.

Ένα από τα θύματα τηλεφώνησε στο κέντρο άμεσης βοήθειας, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με μια τοπική εφημερίδα, ενώ ο δράστης επίσης τραυματίστηκε.

Σε ένα παράλληλο περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε στην εκκένωση κτιρίου στο κέντρο της πόλης, αργότερα χθες. Η εκκένωση έγινε για προληπτικούς λόγους μετά τον εντοπισμό ύποπτου πακέτου, σύμφωνα με δηλώσεις του ντετέκτιβ Μάικ Κάρμπον, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ωστόσο, δεν γνωστοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως η υπόθεση αυτή, σχετίζεται με την προηγούμενη ή σχετικά με το περιεχόμενο του πακέτου.

Όλα τα θύματα ήταν ενήλικες, ενώ ένας άλλος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον Κάρμπον.

Η εφημερίδα “National Post” δημοσίευσε ότι τα τρία θύματα δέχτηκαν επίθεση με τόξο, στο γκαράζ ενός σπιτιού στο Τορόντο, ενώ αφέθηκαν να αιμορραγούν στον δρόμο της εισόδου του σπιτιού.

Η κάμερα ενός μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος, κατέγραψε τουλάχιστον ένα θύμα να έχει καλυφθεί με μουσαμά, ενώ τα θύματα, ήταν δύο άντρες και μία γυναίκα.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο για την υπόθεση αυτή.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ)