ΔΙΕΘΝΕΣ
19/03/2015 04:21 EET | Updated 19/03/2015 04:22 EET

Άγρια δολοφονία σε μοτέλ στο Φοίνιξ των ΗΠΑ με έναν νεκρό και πέντε τραυματίες

John Gress via Getty Images
HAMMOND, IN - OCTOBER 21: A Motel 6 can be seen on October 21, 2014 in Hammond, Indiana. According to police, Darren Deon Vann, 43, of Gary, allegedly left the body of Afrika Hardy, 19, at this location. Vann is suspected in the deaths of at least seven women in northwest Indiana. (Photo by John Gress/Getty Images)

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και δύο γυναίκες τραυματίστηκαν σοβαρά στο Φοίνιξ των ΗΠΑ, όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον τους σε δωμάτιο ενός μοτέλ και στη συνέχεια πυροβόλησε ακόμα 3 ανθρώπους στην προσπάθειά του να ξεφύγει της σύλληψης, αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία.

Ο ύποπτος συνελήφθη από τις αρχές περίπου 4 ώρες μετά τους πρώτους πυροβολισμούς. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου αναισθητοποίησης (stun gun) προκειμένου να καταφέρουν να περάσουν χειροπέδες στον δράστη, τον οποίο εντόπισαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Έστεμπαν Φλόρες.

«Στην παρούσα φάση πιστεύουμε ότι είναι ο υπεύθυνος για τους πυροβολισμούς», είπε ο Φλόρες. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή ωστόσο οι πρώτοι πυροβολισμοί έπεσαν μετά από αντιπαράθεση που ξέσπασε στο μοτέλ. «Πιστεύουμε ότι τα κίνητρά του για τους άλλους πυροβολισμούς ήταν η ληστεία και στη συνέχεια η προσπάθειά του να διαφύγει», δήλωσε ο ίδιος.

Ένα από τα θύματα που επέζησαν της επίθεσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς ωστόσο να δώσει οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την υγεία των λοιπών θυμάτων.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε όταν ο δράστης άνοιξε πυρ εναντίον ενός άνδρα και δύο γυναικών μετά από κάποια φιλονικία.

Sponsored Post