ΔΙΕΘΝΕΣ
28/11/2015 07:56 EET

Φριχτό θάνατο βρήκε στενή συνεργάτης του Πούτιν ενώ βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις στο αυτοκίνητο με το σύζυγό της

YouTube

Φριχτό θάνατο βρήκε η στενή συνεργάτης του Putin, Oksana Bobrovskaya στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της και ενώ βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις με το σύζυγό της.

Η 30χρονη βουλευτής του Ρωσικού Κοινοβουλίου, η οποία εργαζόταν ως αναπληρώτρια στο νομοθετικό σώμα της περιφέρειας του Novosibirsk, ήταν ένα από τα πιο νέα και ελπιδοφόρα στελέχη του κόμματος του Putin. Μαζί με το σύζυγό της, Nikita, ο οποίος ήταν πρώην στρατιωτικός στις ειδικές δυνάμεις, είχαν μια κόρη τεσσάρων ετών η οποία ευτυχώς δε βρισκόταν στο αυτοκίνητο το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, φαίνεται πως το ζευγάρι βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του σταθμευμένου τους Toyota RAV-4 απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό ραντεβού κοντά στο γραφείο της Bobrovskaya, όταν σημειώθηκε η έκρηξη. Η αστυνομία, κρίνοντας από τη σοβαρότητα των τραυμάτων στο σώμα του, πιστεύει πως ο ίδιος ο Nikita προκάλεσε την έκρηξη ενεργοποιώντας χειροκίνητα τον μηχανισμό.

Ο δήμαρχος της πόλης Ανατόλι Λόκοτ, είπε πως δεν ήταν τρομοκρατική ενέργεια, ενώ η αστυνομία διαβεβαίωσε ότι ο σύζυγος της Οξάνα κρατούσε κάποιο είδος χειροβομβίδας στα χέρια του.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως ο Nikita είχε κατηγορήσει τη σύζυγό του πως τον απατούσε και με αυτόν τον τρόπο πήρε την εκδίκησή του, προς το παρόν όμως οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτό το σενάριο.