ΔΙΕΘΝΕΣ
14/05/2017 17:35 EEST | Updated 14/05/2017 17:37 EEST

Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν έχει την καλύτερη απάντηση στις σεξιστικές επιθέσεις ενάντια στη μητέρα της

Aurelien Meunier via Getty Images
PARIS, FRANCE - APRIL 17: Brigitte Trogneux (L), the wife of Emmanuel Macron, French Presidential Candidate and her daughter Tiphaine Auziere (R) attend Emmanuel Macron political meeting on April 17, 2017 in Paris, France. Thousands of supporters gathered at the Accorhotels Arena to hear Macron speak just 6 days before the first round of presidential elections in France (Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Η νεότερη κόρη της νέας πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, κατηγόρησε τους πολιτικούς αντιπάλους για «ζήλεια» εξαιτίας των μισογυνιστικών τους, όπως τις αποκάλεσε, επιθέσεων στη μητέρα της.

Η Τιφέν Οζιέρ, 32 χρονών, μητέρα δύο παιδιών, δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής με το νέο κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν, υπερασπίστηκε τη μητέρα της ενάντια σε αυτό που η ίδια θεωρεί ως σεξιστικές προσβολές που έχουν ως στόχο την ηλικιακή διαφορά της με τον Μακρόν.

Μιλώντας στο γαλλικό κανάλι BFMTV δήλωσε: «Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι απέναντι σε κάτι τέτοιο, και τώρα δεν θέλω να δώσω αξία σε ανθρώπους που εκφράζονται έτσι, επειδή το θεωρώ εξοργιστικό στη Γαλλία του 21ου αιώνα να γίνονται τέτοιες επιθέσεις. Είναι επιθέσεις που δεν θα γινόταν ενάντια σε έναν άνδρα πολιτικό ή σε έναν άνδρα που θα συνόδευε μία γυναίκα πολιτικό. Έτσι λοιπόν πιστεύω ότι υπάρχει πολύ ζήλεια, και αυτό είναι πολύ ανάρμοστο».

Και πρόσθεσε: «Από κοντά, σε αντίθεση, γνωρίζω ανθρώπους που θαυμάζουν ό,τι κάνει, τη δουλειά της, το πώς εμπλέκεται. Εάν ο κόσμος δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει από το να κριτικάρει, ας τον αφήσουμε, απλώς θα μας φέρει πιο κοντά».

Sponsored Post