ΔΙΕΘΝΕΣ
09/11/2017 10:01 EET | Updated 09/11/2017 10:11 EET

Όλα όσα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός κατά την επίσκεψη Τραμπ στην Κίνα

THOMAS PETER via Getty Images
US President Donald Trump makes a toast to Peng Liyuan (back facing camera), wife of China's President Xi Jinping, during a state dinner in the Great Hall of the People in Beijing on November 9, 2017.Donald Trump urged Chinese leader Xi Jinping to work hard and act fast to help resolve the North Korean nuclear crisis during talks in Beijing Thursday, warning that 'time is quickly running out'. / AFP PHOTO / POOL / THOMAS PETER (Photo credit should read THOMAS PETER/AFP/Getty Images)

Με κάθε επισημότητα υποδέχτηκε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τη σύζυγό του Μελάνια ο ομόλογός του στην Κίνα.

Το προεδρικό ζεύγος μετέβη από το αεροδρόμιο στην Απαγορευμένη Πόλη, όπου ξεναγήθηκε από τον επικεφαλής της κινεζικής διπλωματίας Γιανγκ Τζιετσί, τον άνθρωπο-κλειδί στην προσέγγιση μεταξύ του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ και του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εκλογή του τελευταίου στην προεδρία πριν από ένα χρόνο.

Οι συνομιλίες του Ντόναλντ Τραμπ και του Σι Τζινπίνγκ αναγγέλλονταν δύσκολες, παρά τη «φιλία» τους, που αμφότεροι διατυμπανίζουν, με τα δύο πιο ακανθώδη προβλήματα στις διμερείς σχέσεις να είναι τα προγράμματα της Πιονγκγιάνγκ για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων και το έλλειμμα των ΗΠΑ στο ισοζύγιο των τρεχουσών εμπορικών συναλλαγών με την Κίνα.

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε -και θα συνεχίσει να καταγράφει- τις σημαντικότερες στιγμές της περιοδείας του Αμερικανού προέδρου στην Ασία. Μερικά από τα στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.

Photo gallery Trump China See Gallery

Sponsored Post