ΔΙΕΘΝΕΣ
27/04/2015 09:36 EEST | Updated 27/04/2015 09:37 EEST

Γυναίκα πετάει μάνγκο στον Πρόεδρο της Βενεζουέλα και εκείνος της χαρίζει σπίτι

JUAN BARRETO via Getty Images
Venezuelan acting President Nicolas Maduro drives a bus during a campaign rally in Puerto Ordaz, Bolivar state, Venezuela on April 6, 2013. One month after the death of Venezuela's larger-than-life president Hugo Chavez, the oil-rich nation faces an uncertain political and economic future, as it finds itself in the throes of a nasty election campaign to replace him. AFP PHOTO/JUAN BARRETO (Photo credit should read JUAN BARRETO/AFP/Getty Images)

Η ιστορία μιας γυναίκας από τη Βενεζουέλα που επιτέθηκε στον Πρόεδρο της χώρας και πρώην οδηγό λεωφορείου, Νίκολας Μαδούρο, με ένα μάνγκο έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλου του πλανήτη.

Ο 52χρονος πρόεδρος οδηγούσε ένα λεωφορείο ανάμεσα σε πολύ κόσμο σε κεντρική πλατεία της Αράγουα, όταν ξαφνικά έπεσε με δύναμη στο κεφάλι του ένα μάνγκο.

Το φρούτο είχε γραμμένο πάνω του έναν αριθμό και τη φράση: «Αν μπορείς, κάλεσε με».

Η γυναίκα ονομαζόταν Marleny Olivo και είχε ένα πρόβλημα με το σπίτι της. Οι αρχές τελικά την κάλεσαν και της χάρισαν ένα διαμέρισμα στα πλαίσια του προγράμματος στέγασης της χώρας.

Ο πρόεδρος όχι μόνο δεν αντέδρασε αρνητικά στην «επίθεση» με το μάνγκο, αλλά έδειξε ενδιαφέρον στο πρόβλημα της γυναίκας και την βοήθησε χαρίζοντάς της ένα σπίτι.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να επιδείξει το φρούτο στην τηλεόραση, να ανακοινώσει την απόφασή του να χαρίσει το σπίτι στη γυναίκα και στη συνέχεια να φάει το φρούτο μπροστά στην κάμερα. Οι αντιδράσεις φυσικά ποίκιλλαν με άλλους να στηρίζουν τον Μαδούρο και άλλους να του ασκούν οξεία κριτική.

«Αν με ένα μάνγκο σου δίνουν διαμέρισμα, τότε ξέρεις τι να κάνεις: ρίξε πάνω του έναν ανανά!» έγραψε η σελίδα Dolar Today, την οποία μισεί ο Μαδούρο.

Πηγή: Reuters

Sponsored Post