ΔΙΕΘΝΕΣ
23/04/2015 08:29 EEST | Updated 23/04/2015 08:31 EEST

Sex shop ανοίγει τις πόρτες του στη Μέκκα

FAYEZ NURELDINE via Getty Images
A Saudi woman gets into a taxi at a mall in Riyadh as a grassroots campaign planned to call for an end to the driving ban for women in Saudi Arabia on October 26, 2014. Amnesty International is calling on the Saudi Arabian authorities to respect the right of women to defy the ban by driving this weekend and to end the harassment of supporters of the campaign. AFP PHOTO/FAYEZ NURELDINE (Photo credit should read FAYEZ NURELDINE/AFP/Getty Images)

Ένα sex shop που θα συμβαδίζει με τη σαρία πρόκειται να ανοίξει, σύμφωνα με τον Independent, στη Μέκκα. Η επωνυμία ερωτικών βοηθημάτων El Asira με βάση το Άμστερνταμ, θα επεκταθεί στην ιερότερη πόλη της Σαουδικής Αραβίας.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Abdelaziz Aouragh, είχε ανακοινώσει την απόφασή του πέρυσι και σύμφωνα με την μαροκινή ιστοσελίδα Alyaoum24, το μαγαζί είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του. Σύμφωνα με πληροφορίες, για την δημιουργία του sex shop έχει ζητηθεί η συμβουλή Μουσουλμάνων κληρικών και σεΐχηδων της Σαουδικής Αραβίας, ώστε αυτό να συμβαδίζει με τους νόμους και τις συνήθειες της περιοχής.

«Τα προϊόντα που βγάζουμε στην αγορά δεν έχουν καμία σχέση με φουσκωτές κούκλες και δονητές», δήλωσε ο Aouragh στο ειδησεογραφικό δίκτυο AFP, προσθέτοντας πως ασχολούνται περισσότερο με την ατμόσφαιρα και την δημιουργία μιας αισθησιακής ατμόσφαιρας, παρά με την σεξουαλική πράξη ως έχει.

Μπορεί οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία να είναι περιορισμένες, όμως η επωνυμία El Asira ισχυρίζεται ότι θα προσπαθήσει να προωθήσει την αγάπη και τον θαυμασμό προς αυτές, μέσω της βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ των συζύγων. Η ιστοσελίδα της εταιρείας τονίζει μάλιστα πως τα προϊόντα της δίνουν ένα βαθύτερο νόημα στην σεξουαλικότητα και την πνευματικότητα, συμβαδίζοντας ταυτόχρονα με τις απαγορεύσεις της σαρία.

Πηγή: Independent

Sponsored Post