ΔΙΕΘΝΕΣ
03/08/2017 07:50 EEST | Updated 03/08/2017 07:51 EEST

Ο άνδρας που προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη σε μωρό με την οδήγησή του, γίνεται διευθυντής μεγάλης εταιρίας φαγητού

Ekkaluck via Getty Images
Φωτογραφία Αρχείου

Ο Antonio Singh Boparan ανέλαβε τη θέση του διευθυντή της μεγάλης εταιρίας παραγωγής τροφίμων “ 2 Sisters Food Group” με έδρα το Birmingham και ιδρυτή τον πατέρα του, σύμφωνα με την Independent.

“Ο κύριος Boparan διορίστηκε διευθυντής της εταιρίας πριν από ένα χρόνο ως ένας από τους έξι διευθύνοντες συμβούλους που είναι υπεύθυνοι για διαφορετικά τμήματα”, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας.

Το όνομα του Boparan βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όταν τράκαρε και χτύπησε την έντεκα μηνών Cerys Edwards, ενώ έτρεχε με το αμάξι του τον Νοέμβριο του 2006. Το μωρό έμεινε παράλυτο, δεν μπορούσε να μιλήσει και βρισκόταν υπό παρακολούθηση για όλη την ημέρα.

Ο Boparan έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, οδηγώντας την Range Rover Sport, αμάξι που ανήκει στους γονείς του. Επιπλέον, καταδικάστηκε για επικίνδυνη οδήγηση τον Απρίλιο του 2008, μπαίνοντας στη φυλακή για 21 μήνες, αλλά αφέθηκε ελεύθερος. Ο δικαστής του είπε ότι η συμπεριφορά του απέναντι στους κανόνες της ασφάλειας, ήταν αλαζονική.

Η μικρή Cerys απεβίωσε το 2015 και σε ηλικία εννέα χρονών, από επιπλοκές που προκλήθηκαν από λοίμωξη, γεγονός που έφερε νέες κατηγορίες για τον Boparan και την οδήγηση γενικά.

Πηγή: Independent