ΔΙΕΘΝΕΣ
11/04/2017 14:24 EEST | Updated 11/04/2017 14:29 EEST

Παιδεραστής που βίασε και σκότωσε 10χρονη αυτοκτόνησε μέσα στο δικαστήριο

youtube

Τη στιγμή που ένας άνδρας αυτοκτονεί, κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός αμερικανικού δικαστηρίου (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ).

Πρόκειται για τον 48χρονο Robert Seman Jr, ο οποίος κατηγορούταν για τον βιασμό και τη δολοφονία ενός 10χρονου κοριτσιού, αλλά και των παππούδων της.

Ο άνδρας, επρόκειτο να δικαστεί αυτήν την εβδομάδα στο δικαστήριο της Κομητείας Μαχόνινγκ γιατί είχε βάλει φωτιά τον Μάρτιο του 2015, στο σπίτι που έμενε το κορίτσι μαζί με τους παππούδες της, καίγοντας και τους τρεις ζωντανούς, προκειμένου να μην καταγγείλουν τον βιασμό της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Seman διατηρούσε σχέση με τη μητέρα της 10χρονης και βίαζε το κορίτσι για πολλά χρόνια. Όταν το έμαθε η γυναίκα, μετακόμισε από το σπίτι του στους γονείς της, ωστόσο αργότερα επέστρεψε ξανά στον φίλο της.

Στο βίντεο, φαίνεται ο Seman να περπατάει στον διάδρομο του τέταρτου ορόφου του δικαστηρίου συνοδεία δύο αστυνομικών και κατόπιν να επιβραδύνει το βήμα του και να πηδάει από το μπαλκόνι στο κενό, χωρίς να προλάβουν να τον σταματήσουν οι αστυνομικοί.

(Mε πληροφορίες από Cbsnews)