ΔΙΕΘΝΕΣ
27/05/2016 08:09 EEST | Updated 27/05/2016 09:28 EEST

Ταϊλάνδη: Πύθωνας επιτέθηκε σε άνδρα που χρησιμοποιούσε την τουαλέτα του σπιτιού του

ASSOCIATED PRESS
In this image made from video, rescue workers remove a python from a toilet outside a home in Chachoengsao, 90km east of the capital Bangkok, Wednesday, May 25, 2016. A Thai man is recovering from a bloody encounter with a 3-meter (10-foot) python that slithered through the plumbing of his home and latched its jaws onto his penis as he was using a squat toilet. (BBTV CH7 Thailand via AP) THAILAND OUT

Πύθωνας επιτέθηκε σε άνδρα που χρησιμοποιούσε την τουαλέτα του σπιτιού στην Ταϊλάνδη.

Όπως μεταδίδει το BBC, το φίδι δάγκωσε το πέος του 38χρονου Attaporn Boonmakchuay και δεν άφηνε τον άτυχο άνδρα να φύγει. Χρειάστηκε αρκετή ώρα μάλιστα για να μπορέσουν η γυναίκα και οι γείτονές του να το απελευθερώσουν από το δυνατό δάγκωμα του πύθωνα.

Ο άνδρας είχε χάσει πολύ αίμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του. Πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Το ερπετό είχε μήκος τρία μέτρα και είχε καταφέρει να εισχωρήσει στο σύστημα σωληνώσεων του σπιτιού. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο στόμιο της τούρκικης τουαλέτας που χρησιμοποιούσε ο Boonmakchuay και επιτέθηκε όταν ο άνδρας χρησιμοποίησε την τουαλέτα.

Για την απομάκρυνση του γιγαντιαίου φιδιού χρειάστηκε η βοήθεια μεγάλου αριθμού ανδρών, οι οποίοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την τούρκικη τουαλέτα.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, το θύμα δείχνει να έχει ξεπεράσει το σοκ και δήλωσε χιουμοριστικά ότι τώρα θα τοποθετήσει μια σύγχρονη λεκάνη τουαλέτας στο μπάνιο του.

Sponsored Post