ΔΙΕΘΝΕΣ
23/06/2016 10:06 EEST | Updated 23/06/2016 10:06 EEST

Νέα επίθεση Τραμπ εναντίον Κλίντον: Την κατηγορεί για διαφθορά και «επικίνδυνη ανικανότητα»

Steve Sands via Getty Images
NEW YORK, NY - JUNE 22: Donald J Trump gives campaign speech at Trump SoHo on June 22, 2016 in New York City. (Photo by Steve Sands/FilmMagic)

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ εναντίον της υποψήφιας με τους Δημοκρατικούς και πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον.

Μετά από μια περίοδο κατά την οποία ο ίδιος προσπάθησε να μετριάσει τις ακραίες δηλώσεις του εναντίον των μουσουλμάνων, των Μεξικανών, αλλά και των πολιτικών του αντιπάλων, ο μεγιστάνας επέστρεψε στο προεκλογικό παιχνίδι, βάζοντας στο στόχαστρο την Κλίντον, την επικρατέστερη υποψήφια στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών.

Σε προεκλογική συγκέντρωση που έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη, ο Τραμπ κατηγόρησε την πρώην υπουργό Εξωτερικών για διαφθορά και για «επικίνδυνη ανικανότητα». Σύμφωνα με τον ίδιο, η Κλίντον ανήκει σε ένα πολιτικό κατεστημένο που «απογοήτευσε τους Αμερικανούς εργάτες κάνοντας κακές εμπορικές συμφωνίες και θέτοντας σε κίνδυνο την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών».

«Η Χίλαρι Κλίντον είναι ίσως το πιο διεφθαρμένο πρόσωπο που έθεσε ποτέ υποψηφιότητα για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε, προσθέτοντας ότι διαχειρίστηκε το Υπουργείο Εξωτερικών σαν «προσωπικό της hedge fund.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι ο Τραμπ βρίσκεται πίσω από την Κλίντον στις τελευταίες δημοσκοπήσεις.