ΔΙΕΘΝΕΣ
01/05/2015 09:47 EEST | Updated 01/05/2015 09:48 EEST

Νοίκιασαν σε ξένους το σπίτι τους για ένα σαββατοκύριακο και το βρήκαν κατεστραμμένο και γεμάτο προφυλαχτικά

Youtube

Η Αirbnb είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία σου δίνει την δυνατότητα να ενοικιάσεις το σπίτι σου για λίγες μέρες σε ξένους ή να βρεις και να νοικιάσεις ο ίδιος ένα σπίτι σε οικονομική τιμή.

Ένα ζευγάρι από τον Καναδά αποφάσισε να ενοικιάσει το διαμέρισμά του το προηγούμενο σαββατοκύριακο σε τέσσερα άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον μέσω Airbnb και μόλις γύρισε τελικά το βρήκε παντελώς κατεστραμμένο.

Ο Μαρκ και η Σταρ Κινγκ πίστευαν πως άφηναν το σπίτι τους Κάλγκαρι σε τέσσερις ενήλικες που θα επισκέπτονταν την πόλη για ένα γάμο. Στην πραγματικότητα συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 άτομα, τα οποία προέβησαν σε ένα διήμερο όργιο με ναρκωτικά.

Κατά την διάρκεια που το ζευγάρι έλειπε, η αστυνομία έλαβε πολλά τηλεφωνήματα παραπονεμένων γειτόνων που δεν άντεχαν την φασαρία και τελικά οι αρχές έληξαν το ξέφερνο γλέντι την Δευτέρα.

Όταν γύρισαν οι ιδιοκτήτες, πάνω από 15 άτομα κρύβονταν ακόμα εκεί, ενώ το σπίτι είχε γεμίσει προφυλακτικά, εσώρουχα, σκουπίδια και σπασμένα γυαλιά. Η επισκευή των ζημιών υπολογίζεται να κοστίσει 62.000$. Ευτυχώς, η Airbnb πρόκειται να αποζημιώσει το ζευγάρι, καθώς διαθέτει ασφάλεια που καλύπτει 1 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: Elite Daily