ΔΙΕΘΝΕΣ
24/04/2016 15:50 EEST | Updated 24/04/2016 18:40 EEST

Γυναίκα στην Ουαλία επανενώθηκε με τη "νεκρή" γάτα της έξι χρόνια μετά

FogStock/Esteban Resendiz Reyes via Getty Images
Cat From Below

Μια γυναίκα στην Νότια Ουαλία επανενώθηκε με τη γάτα της μετά από έξι χρόνια χάρη στο μικροτσίπ που είχε τοποθετήσει στο ζώο ο κτηνίατρός της.

Μια συνηθισμένη μέρα το 2010, η Ρεμπέκα Λι είχε τοποθετήσει την γάτα της, Χλόη, σε ένα ειδικό βαλιτσάκι μεταφοράς για να τη μεταφέρει στον κτηνίατρο. Η Χλόη φαίνεται όμως ότι «μυρίστηκε» πως θα έκανε εξετάσεις και αποφάσισε να το σκάσει. Με ένα σάλτο, η γάτα πήδηξε από το βαλιτσάκι και έφυγε για το άγνωστο.

Η Ρεμπέκα κίνησε γη και ουρανό για να βρει τη Χλόη, όμως οι προσπάθειές της έμειναν άκαρπες. Κάθε ημέρα που περνούσε η ελπίδα της ότι η γάτα ήταν ζωντανή ξεθώριαζε και άρχισε πλέον να πιστεύει ότι την είχε πατήσει κάποιο αμάξι. Αυτό που δεν γνώριζε όμως ήταν ότι το αγαπημένο της κατοικίδιο ζούσε ενάμισι χιλιόμετρο μακριά από εκείνη, στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας.

Η ηλικιωμένη είχε εντοπίσει την Χλόη να περιφέρεται μόνη της και πίστεψε ότι είναι αδέσποτη. Η άγνωστη γυναίκα φρόντιζε τη γάτα επί έξι χρόνια, όμως σύντομα κατάλαβε ότι -λόγω προβλημάτων υγείας- δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει και έτσι την παρέδωσε σε ένα κέντρο προστασίας ζώων στο Bridgend.

Εκεί, οι γιατροί σκάναραν το ζώο και διαπίστωσαν ότι ανήκε σε μια άλλη γυναίκα ονόματι Ρεμπέκα Λι. Αμέσως, το κέντρο επικοινώνησε μαζί της για να της γνωστοποιήσει ότι η γάτα της ζει. Και κάπως έτσι επανενώθηκαν.

Sponsored Post