ΠΟΛΙΤΙΚΗ
23/04/2020 17:20 EEST | Updated 23/04/2020 17:52 EEST

Διεγράφη από τη ΝΔ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας λόγω φιλοχουντικής ανάρτησης

Καταδίκασε και η δήμαρχος.

4

Ο Χριστόφορος Ανδρίτσος ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, ανέβασε φωτογραφία όπου κρατούσε χαμογελαστός τη σημαία της Χούντας και ευχόταν σε φίλους και ακολούθους του «χρόνια πολλά» (!).

Σύμφωνα με την απόφαση η διαγραφή οφείλεται στο περιεχόμενο της δημοσίευσης καθώς «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και κατηγορεί τον Χρ. Ανδρίτσο ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΔΕ της Νέας Δημοκρατίας στη Φθιώτιδα.

Καταδίκασε η δήμαρχος

Μετά την ανάρτησή του Χριστόφορου Ανδρίτσου που προκάλεσε σάλο η δήμαρχος Στυλίδας και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ Βιργινία Στεργίου, δήλωσε:

«Με αφορμή την ανάρτηση Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου μας στα Social media δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι καταδικαστέα, όπως και οποιαδήποτε συμπεριφορά ή αναφορά βλάπτει τη Δημοκρατία μας».

Σύμφωνα με το τοπικό lamiafm1.gr συγκαλείται άμεσα η Πειθαρχική Επιτροπή της Ν.Δ., που θα εξετάσει την οριστική διαγραφή του Χρ. Ανδρίτσου από το κόμμα.

 

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Sponsored Post