ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/06/2021 11:18 EEST | Updated 22/06/2021 11:19 EEST

Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Σε συνεννόηση οι δύο οικογένειες για την επιμέλεια του παιδιού

Σε κακή κατάσταση η μητέρα της. «Αντιλαμβάνεστε τη θέση της που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της».

Eurokinissi

Χωρίς την παρουσία της οικογένειας της Καρολάιν ξεκίνησε η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, αφού η οικογένεια του θύματος δήλωσε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο δικηγόρος Βόλου Θανάση Χαρμάνη, που εκπροσωπεί την οικογένεια της Καρολάιν δήλωσε στους δημοσιογράφους για τη μητέρα της 20χρονης: «Για ευνόητους λόγους, η μητέρα δεν μπορούσε να έρθει, στην κατάσταση που είναι... Αντιλαμβάνεστε τη θέση της μητέρας που αγκάλιαζε τα χέρια που έκοψαν την ανάσα της κόρης της».

Αναφερόμενος στο θέμα του παιδιού, ο κ. Χαρμάνης σημείωσε: «Θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την οικογένεια του δράστη. Η μητέρα της Καρολάιν μού είπε ότι έχουν καλές σχέσεις με την οικογένεια του κατηγορούμενου και είναι ήδη σε συνεννόηση». Τόνισε, επίσης, πως «η μητέρα της Καρολάιν υποστηρίζεται από προσωπικό, η οικονομική της κατάσταση είναι καλή, ενώ η Αλόννησος είναι εξαιρετικό περιβάλλον για να μεγαλώσει προσωρινά το παιδί».

Εν τω μεταξύ, νωρίς το πρωί ο δικηγόρος του καθ′ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, Βασίλης Σπύρου, που είχε αναλάβει το σκέλος της υπόθεσης που αφορά την επιμέλεια του παιδιού δήλωσε πως παραιτείται από την υπόθεση για προσωπικούς λόγους.

Ο συνήγορος επρόκειτο σήμερα να επισκεφθεί την Εισαγγελία Ανηλίκων, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται μεταξύ των δύο οικογενειών και της εισαγγελικής Αρχής ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη λύση επιμέλειας για το κοριτσάκι.