ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/03/2019 18:09 EET | Updated 09/03/2019 18:30 EET

Συνελήφθη η κατηγορούμενη για την δολοφονία του συντρόφου της στο Χαλάνδρι

Σκότωσε το σύντροφό της και τύλιξε το πτώμα με σεντόνια, και σχοινιά.

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε το πρωί του Σαββάτου η 56χρονη Γερμανίδα , σύντροφος του 64χρονου που είχε βρεθεί νεκρός, τυλιγμένος με κουβέρτες, δεμένες με σχοινί, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Κονίτσης 24 στο Χαλάνδρι.

Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες της Αστυνομίας είχαν στραφεί στην 56χρονη. Το πτώμα είχε βρεθεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, με την δολοφονία του να τοποθετείται χρονικά περίπου έναν μήνα νωρίτερα από την εύρεσή του.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες λόγω της έντονης δυσοσμίας. Το θύμα ζούσε στο σπίτι μαζί με τη Γερμανίδα σύντροφό του. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, στην πρώτη του κατάθεση στην Αστυνομία, είχε αναφέρει ότι το ζευγάρι νοίκιασε το διαμέρισμα τον Σεπτέμβριο, ενώ είδε τελευταία φορά τη Γερμανίδα τον Ιανουάριο, όταν και του κατέβαλε το ενοίκιο και του είπε ότι μάλλον θα φύγουν ταξίδι στο εξωτερικό.

Στο ισόγεια διαμέρισμα δεν είχαν βρεθεί ίχνη διάρρηξης.

Κατά την ανάκρισή της η 56χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το προηγούμενο βράδυ της ανθρωποκτονίας είχε ξεσπάσει έντονος τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού και εκείνη αποφάσισε να του ρίξει ηρεμιστικό μέσα στο αναψυκτικό του.

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός οτι φέρεται να έμεινε στο σπίτι μαζί με το πτώμα για 15 ημέρες. Στη συνέχεια αποφάσισε να διαφύγει φοβούμενη τη σύλληψη.