ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/12/2018 11:09 EET

Δώρα αγάπης για όλους

Όταν τα Χριστούγεννα λειτουργούν ως υπενθύμιση προσφοράς, αγάπης και βοήθειας

Δώρα αγάπης για όλους

Αν αυτές τις γιορτές θέλετε να προσφέρετε έμπρακτα το «κάτι παραπάνω», όχι μόνο στους δικούς σας ανθρώπους, αλλά και σε αυτούς που έχουν ανάγκη , τότε δεν χρειάζεται να πάτε μακριά. Αρκεί μια επίσκεψη στην ΑΒ Βασιλόπουλος.

Λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε πως η ΑΒ Βασιλόπουλος δείχνει σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικό της πρόσωπο. Ιδιαίτερα, όμως, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, η εταιρεία σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοποριακά προγράμματα που πολλαπλασιάζουν την προσφορά και αγγίζουν τις ζωές περισσότερων συνανθρώπων μας. Έτσι και φέτος, πραγματοποιεί την ενέργεια «Δώρα Αγάπης», που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο κύμα της προσφοράς τροφίμων με όμορφο, αλλά και χρηστικό τρόπο.

Εμείς από την πλευρά μας το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και να επιλέξουμε ανάμεσα από τα τρία «Δώρα Αγάπης», με διαφορετικές επιλογές για κάθε εορταστική ανάγκη. Για κάθε «Δώρο Αγάπης» που εμείς αγοράζουμε, η ΑΒ δωρίζει 2€ στην «Τράπεζα Τροφίμων».

Δώρο Αγάπης – Το πιο τρυφερό δώρο. Πρόκειται για ένα τρυφερό και γιορτινό δώρο για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Περιέχει βασικά είδη διατροφής και εμείς μπορούμε α) είτε να το προσφέρουμε απευθείας σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι έχει ανάγκη ή να το κρατήσουμε για δική μας χρήση β) να το αφήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων. Περιλαμβάνει μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, αλεύρι, Passata, πένες, ζάχαρη και γάλα εβαπορέ.

Δώρο Αγάπης – Το πιο γιορτινό δώρο. Αποτελεί ένα πιο εκλεκτό δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, κατά την περίοδο των γιορτών, καθώς περιλαμβάνει λευκό ή κόκκινο κρασί, πάστα ελιάς καλαμών και φιστίκια.

Δώρο Αγάπης – Το πιο γλυκό δώρο. Ένα κουτί με λαχταριστές λιχουδιές  που ενδείκνυται για ζεστά και γλυκά απογεύματα με (ή για!) τους αγαπημένους μας. Περιλαμβάνει καφέ φίλτρου με φουντούκι / βανίλια και διάφορες σοκολάτες με ξεχωριστές γεύσεις, όπως με θαλασσινό αλάτι, ή  με σοκολάτα υγείας με τσίλι.

Όλα τα «Δώρα αγάπης» θα τα βρείτε κλεισμένα σε γιορτινά, όμορφα κουτιά που θα κάνουν χαρούμενο κάθε παραλήπτη. Ας αξιοποιήσουμε λοιπόν την ευκαιρία που μας δίνει η ΑΒ Βασιλόπουλος και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για ακόμα περισσότερα χαμόγελα, ακόμα περισσότερη αγάπη!