ΚΟΙΝΩΝΙΑ
24/07/2018 16:12 EEST | Updated 24/07/2018 20:40 EEST

Δωρεάν χρόνος ομιλίας και δεδομένα στους πληγέντες από τις φωτιές

eurokinissi

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης των Αρχών για την παροχή βοήθειας στους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, είχε επικοινωνία από το πρωί με όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας, για να προσφέρουν δωρεάν χρόνο ομιλίας και δεδομένα προς τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών, οι οποίοι συνεχίζουν να αναζητούν τους οικείους τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανταπόκριση των παρόχων ήταν θετική.

Σε σχετικό tweet του, ο κ. Παππάς αναφέρει: Το πρωί είχαμε επικοινωνία με εκπροσώπους των τηλεπικοινωνιακών παρόχων. Η άμεση ανταπόκρισή τους και η παροχή δωρεάν υπηρεσιών προς τους πολίτες που διαμένουν στις πληγείσες περιοχές είναι θετική.

Oι εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας ανακοίνωσαν κι οι ίδιες πως 
θα παρέχουν στους συνδρομητές τους δωρεάν χρόνο ομιλίας προς σταθερά και κινητά, αλλά και διάθεση δεδομένων για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους.

Παράλληλα, αναστέλλουν κάθε διαδικασία για οριστική ή προσωρινή φραγή για όλες τις συνδέσεις συμβολαίου κινητής, σταθερής και συνδρομητικής τηλεόρασης των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

 

Ενημέρωση για τις εξελίξεις:

(Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)