«Driving the Force»: Μεγαλύτερη η ανάγκη κάθε μονάδας της επιχειρηματικής κοινότητας για έμπνευση

Με το ξεχωριστό αυτό μήνυμα, έλαβε χώρα ένα από τα πιο ξεχωριστά events της ΕΚΑΛΗ ΑΕ σε συνδιοργάνωση με την S.G.Tsomokos.
Στη νέα δεκαετία, η ανάγκη κάθε μονάδας της επιχειρηματικής κοινότητας για έμπνευση θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Στη νέα δεκαετία, η ανάγκη κάθε μονάδας της επιχειρηματικής κοινότητας για έμπνευση θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.
Driving the Future

Με το ξεχωριστό αυτό μήνυμα, έλαβε χώρα στις 8/12/2019 ένα από τα πιο ξεχωριστά events της ΕΚΑΛΗ ΑΕ σε συνδιοργάνωση με την S.G.Tsomokos.

Το event αυτό ήταν στο πλαίσιο ενός νέου και ιδιαίτερα ελπιδοφόρου concept, με τον τίτλο Driving The Future, το λανσάρισμα του οποίου συνοδεύτηκε από μια premium έκδοση, στην οποία φιλοξενήθηκε αρθρογραφία σημαντικών προσωπικοτήτων της πολιτικής, οικονομικής, πολιτιστικής και εν γένει επιχειρηματικής ζωής της χώρας.

Στη νέα δεκαετία, η ανάγκη κάθε μονάδας της επιχειρηματικής κοινότητας για έμπνευση θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Το όραμα και η στρατηγική εξεχόντων ηγετών σε κάθε κλάδο με στόχο την ανάπτυξη, σίγουρα, θα ενισχυθούν.

Η προσέγγιση θα είναι συγκεκριμένη: Κοιτάζοντας νέους ορίζοντες, μεταδίδοντας γνώση, αξιοποιώντας νέες ευκαιρίες, διορθώνοντας αδυναμίες, αλλά κυρίως έχοντας ως «όπλα» και εργαλεία την καινοτομία, την τεχνολογία και τον μεθοδικό σχεδιασμό.

Ένα νέο περιβάλλον θα επιτρέψει στην επιχειρηματική κοινότητα να αναδείξει το όραμα και τη στρατηγική της, τα οποία σε συνδυασμό με την έμπνευση θα αποτελέσουν τον καταλύτη για τη μελλοντική ανάπτυξη.

Στο cocktail party της 8 Δεκεμβρίου, το οποίο ακολούθησε την τριήμερη έκθεση αυτοκινήτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ecali Club, στον οποίο φιλοξενήθηκαν τα πιο όμορφα μοντέλα της αγοράς, ξεχωριστοί καλεσμένοι αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις και μοιράστηκαν το δικό τους όραμα για το μέλλον.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις και μοιράστηκαν το δικό τους όραμα για το μέλλον.
Ξεχωριστοί καλεσμένοι αντάλλαξαν θέσεις και απόψεις και μοιράστηκαν το δικό τους όραμα για το μέλλον.
Driving the Force

Μεταξύ αυτών Υπουργοί και Θεσμικά πρόσωπα, όπως ο κος Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας, ο κος Γιάννης Μανιάτης, πρώην Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ο κος Ευάγγελος Φιλόπουλος, Πρόεδρος της Αντικαρκινικής Εταιρείας, ο κος Νίκος Ρωμανός, Διευθυντής γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κος Αλέξανδρος Turner, Πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου , ο κος Παναγιώτης Δουδωνής, Λέκτορας και υποψήφιος Διδάκτωρ Συνταγματικού Δικαίου της Νομικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης , ο κος Γιώργος Νούνεσης, Πρόεδρος του Κέντρου Ερευνών του Δημόκριτου, ο κος Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος του ΜΙΤEF Greece.

Τις ομιλίες άνοιξε ο κος Γιάννης Γεωργακάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΑΛΗ ΑΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το concept “Driving the Future”, την ανάπτυξη, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση επιτυχημένων θεματικών concepts, τα οποία απευθύνονται στα Μέλη του Ecali Club και της επιχειρηματικής του κοινότητας, με στόχο να αναδεικνύουν το επιχειρηματικό γίγνεσθαι, καθώς και για την έμφαση, η οποία θα πρέπει να δοθεί στις προοπτικές του μέλλοντος.

Μεταξύ των καλεσμένων Υπουργοί και Θεσμικά πρόσωπα, όπως ο κος Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας, ο κος Γιάννης Μανιάτης, πρώην Υπουργός Ενέργειας.
Μεταξύ των καλεσμένων Υπουργοί και Θεσμικά πρόσωπα, όπως ο κος Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας, ο κος Γιάννης Μανιάτης, πρώην Υπουργός Ενέργειας.
Driving the Force

Στη συνέχεια έλαβε τον λόγο ο κος Βασίλης Παπακωνσταντίου, Πρόεδρος του ΜΙΤEF Greece, ο οποίος μίλησε για το πώς και γιατί πρέπει η Ελλάδα να μετατραπεί σε κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την τιμή να ακούσουν ένα ξεχωριστό χαιρετισμό μέσω αποκλειστικού video για αυτή τη βραδιά, του καθηγητή του Πολυτεχνείου του Μονάχου κου Κωνσταντίνου Αντωνίου, συνιδρυτή του MITEF Greece, ο οποίος μίλησε για τις μετακινήσεις του μέλλοντος.

Επίσης ξεχωριστή ήταν η Ομιλία του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κου Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος μοιράστηκε το δικό του όραμα, αλλά και της Κυβέρνησης για να μπει η Ελλάδα στην πρωτοπορία της ηλεκτροκίνησης, για την δέσμευση του Πρωθυπουργού κου Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΟΗΕ, για την πλήρη απολιγνιτοποίηση της χώρας μέχρι το 2028 και την εξοικονόμηση ενέργειας, η οποία μπορεί να γίνει καθοριστικός παράγοντας για επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Ο κος Χατζηδάκης, τόνισε ότι με βάση το νέο Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ), η Κυβέρνηση σχεδιάζει να δίνονται για δράσεις 500 εκατομμύρια ετησίως.

Εξίσου ελπιδοφόρα μηνύματα έδωσε στους καλεσμένους και η κα Νίκη Κεραμέως, Υπουργός Παιδείας, η οποία τόνισε ότι στη χώρα μας μπορούμε να έχουμε εργαζομένους υψηλής εξειδίκευσης με ψηφιακές δεξιότητες. Η κα Νίκη Κεραμέως δεσμεύτηκε ότι το Υπουργείο παιδείας, συμπληρωματικά της βελτίωσης των διδακτικών μεθόδων και εργαλείων και του εμπλουτισμού του σχολικού προγράμματος με νέες θεματικές, με σκοπό την πολύπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών, στοχεύει στην περαιτέρω καλλιέργεια ήπιων και ψηφιακών δεξιοτήτων.

Καλεσμένοι
Καλεσμένοι
Driving the Force

Η ξεχωριστή αυτή βραδιά έκλεισε με την περιήγηση των καλεσμένων στα πιο όμορφα αυτοκίνητα της αγοράς, τα οποία προσέφεραν ένα εκλεκτό θέαμα στην πρωτότυπη τριήμερη έκθεση αυτοκινήτων, η οποία έλαβε χώρα 6,7,8/12/2019.

Συγκεκριμένα φιλοξενήθηκαν, οι παρακάτω πολυτελείς μάρκες αυτοκινήτων με τα μοντέλα:

  • BMW i8 Roadster, BMW X5 xDrive45e, BMW 745Le, BMW i3s
  • JAGUAR I-PACE, JAGUAR F-PACE SVR (γιαπρώτη φορά στην Ελλάδα), LAND ROVER DEFENDER (επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα), LAND ROVER Range Rover Sport SVR
  • LEXUS RX 450h, LEXUS NX 300h
  • BENTLEY Continental GT Convertible
  • LAMBORGHINI Huracán EVO
  • MASERATI Quattroporte q45
  • LOTUS Elise Sport 220

Το concept “Driving the Future” τίμησαν, όπως πάντα, εκλεκτοί Business Partners του Ecali Club: ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΕΚΟ, ELPEDISON, EUROBANK, EY, SAMSUNG, MARINE TOURS, IKTINOS, LAMDA, MARINA FLISVOS, SIXT, KSM, SUPER STROM, NOISIS, KRS, KURLAND και BERGMANN KORD, TOTSIS GROUP, REVITHIS & PARTNERS, PAPANIKOLAOU SEMINA, GREEN COLA, DELIFRANCE, FIX, ILLY, DOMOTEL, NJV ATHENS PLAZA, KENSHO, TITANIA HOTEL, PANFLOW, CITYZEN

Πήγαινε στην αρχική σελίδα