Η απόδειξη ότι βρισκόμαστε στην ψηφιακή εποχή

Όλα αυτά που γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού και έχουν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη.

Το κοινωνικο-οικονομικό τοπίο προκλήσεων της εποχής, δημιούργησε ευκαιρίες, αναπροσάρμοσε τον τρόπο παροχής υπηρεσιών και μας έβαλε στην ψηφιακή εποχή διευκολύνοντας μας με την λύση της οικονομικής, γρήγορης και ταυτόχρονα τεχνολογικά εξελιγμένης ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης.

Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα ελέγχατε από το κινητό σας την κίνηση στους δρόμους ή ότι θα κλείνετε ραντεβού στον οδοντίατρο με το πάτημα ενός κουμπιού; Και ότι με τον ίδιο τρόπο θα κάνατε κράτηση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές;

Δεν χρειάζεται να πάτε εκτός Αττικής όμως για να πειστείτε πως η ψηφιακή εποχή είναι εδώ και παίζεται στα δάχτυλα. Το παράδειγμα της ΕΥΔΑΠ είναι το ιδανικότερο, καθώς ικανοποιεί πάντα τις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της και επιδιώκει στη βέλτιστη εμπειρία για αυτούς. Έτσι, παρατηρώντας την ευρύτερη τάση για μεταφορά των υπηρεσιών από τα καταστήματα στα νέα δίκτυα και προκειμένου να βοηθήσει περαιτέρω στην επίλυση των θεμάτων του κοινού, αξιοποιεί κάθε ψηφιακή δυνατότητα και πλέον οτιδήποτε αφορά στην παροχή του νερό των πελατών της θα μπορεί γίνεται από τους ίδιους διαδικτυακά, είτε πρόκειται για οικιακούς πελάτες είτε για επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα, η ΕΥΔΑΠ προχώρησε στη δημιουργία μίας έξυπνης ψηφιακής διαχείρισης από το website της σε πλήρες ασφαλές περιβάλλον, με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Το e-ΕΥΔΑΠ, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα, καθιστά πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική την συναλλαγή με τους πελάτες και τη διεκπεραίωση των αιτημάτων τους.

Όπως, να αποκτήσετε πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των παροχών σας, να ενημερώνεστε χωρίς χρέωση με email και sms για αυξημένη κατανάλωση, μέχρι να διορθώσετε μόνοι σας τα στοιχεία σας σε περίπτωση μεταβολής τους και να υποβάλλετε πάνω από 20 αιτήματα που υπάρχουν διαθέσιμα. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη, από τη δημιουργία προφιλ στο e-ΕΥΔΑΠ, μαζί φυσικά με την ηλεκτρονική πληρωμή (e-bill) που βοηθά να εξοικονομείτε χρόνο αφού δεν χρειάζεται να κάθεστε με τις ώρες στις ουρές, είναι η επιλογή κατάργησης του έντυπου λογαριασμού. Αυτομάτως, θα δείτε τα οφέλη αυτής της επιλογής, αρχικά γλιτώνοντας από χαρτούρα και αρχειοθέτηση στα ράφια της βιβλιοθήκης και κατ’ επέκταση βάζοντας κι εσείς το δικό σας, πολύτιμο και καθόλου μικρό λιθαράκι στην προστασία του περιβάλλοντος, μειώνοντας την εκτύπωση και κατανάλωση χαρτιού.

Η διαδικασία εγγραφής στο ηλεκτρονικό κατάστημα e-EYDAP είναι απλή και στο επίσημο website της ΕΥΔΑΠ θα βρείτε τις κατευθυντήριες για να δημιουργήσετε το προφίλ σας. Ακόμα και στην περίπτωση που βρείτε κάποιο εμπόδιο, η ΕΥΔΑΠ δημιούργησε ένα βίντεο step by step για το τι πρέπει να κάνετε.

Ποτέ πριν η επικοινωνία με τις Δημόσιες Υπηρεσίες δεν ήταν τόσο εύκολη. Καλωσορίστε τη νέα εποχή ευέλικτων υπηρεσιών της ΕΥΔΑΠ με ένα κλικ.