Η Αριάνα Γκράντε για πρώτη φορά στην κορυφή των τσαρτ

Στην πρώτη θέση το νέο της σίνγκλ «Thank U, Next»

Κι ενώ είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο διάσημες μουσικούς στον κόσμο, υπάρχει ένα επίτευγμα που μέχρι στιγμής δεν είχε κατακτήσει. Η Αριάνα Γκράντε βρέθηκε στην κορυφή της λίστας «Billboard Hot 100» με το τραγούδι «Thank U, Next».

Το νέο σινγκλ της Γκράντε κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου, λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου του «Saturday Night Live» με καλεσμένο τον πρώην αρραβωνιαστικό της, Πιτ Ντέιβιντσον. Το «Thank U, Next» πούλησε 81,000 αντίτυπα και είχε 55.5 εκατομμύρια προβολές στις αμερικανικές υπηρεσίες streaming, γεγονός που είναι εντυπωσιακό για τις λίγες ημέρες κυκλοφορίας του.

Οι στίχοι του τραγουδιού αναφέρονται όχι μόνο στον Ντέιβιντσον, αλλά και στους προηγούμενους δεσμούς της τραγουδίστριας, τον Μπιγκ Σον και Μακ Μιλερ, τον οποίο αποκαλεί τον «άγγελό της». Άλλες δυο μεγάλες επιτυχίες που παρέμειναν στην κορυφή τις προηγούμενες εβδομάδες, ήταν τα τραγούδια «God’s Plan» και «Nice For What» του Drake, καθώς και το «This Is America» του Childish Gambino.

Εκτός όμως από την κορυφή, το «Thank U, Next» είναι το ενδέκατο σινγκλ που πηγαίνει στις 10 πρώτες επιτυχίες σε μουσικές λίστες. Πρόσφατα, το «No Tears Left to Cry», πρώτο σίνγκλ από το πρόσφατό της άλμπουμ «Sweetener», κατέκτησε την τρίτη θέση στα τσαρτ και αμέσως ακολούθησε και το «God is a Woman» στην όγδοη θέση.

Πηγή: Forbes