Η εκπληκτική απάντηση του The Rock όταν νεαρή θαυμάστρια του ζήτησε να τη συνοδεύσει στο χορό αποφοίτησης

Samir Hussein via Getty Images

Όποιος ακολουθεί τον Dwayne Johnson στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα δει ότι οι αναρτήσεις του είναι θετικές, με χιούμορ και εμπνέουν. Μερικές φορές θα ξεπεράσει τη θετική αύρα, κάνοντας την ημέρα κάποιου ακόλουθού του καλύτερη.

Αυτό συνέβη όταν μια νεαρή θαυμάστρια, η μαθήτρια Katie Kelzenberg από τη Μινεσότα, έστειλε μήνυμα στον διάσημο ηθοποιό, ζητώντας του να τη συνοδεύσει στο χορό αποφοίτησης.

Καθώς δεν ήθελε να απογοητεύσει την Katie αφού πραγματικά δεν μπορούσε να γίνει το ταίρι της στο χορό, ο The Rock ηχογράφησε ένα ιδιαίτερο μήνυμα και της το έστειλε στο Instagram.

Πέρα από το μήνυμα, ο ηθοποιός ορκίστηκε ότι θα νοικιάσει μια κινηματογραφική οθόνη για να στηθεί στην πόλη όπου ζει η Katie ώστε εκείνη και οι φίλοι της να μπορούν να παρακολουθήσουν τη νέα του ταινία Rampage και θα κάνει εκείνος τα έξοδα.

Μετά από το πρώτο μήνυμα, ο The Rock έστειλε άλλο ένα, μόνο που αυτή τη φορά έπαιξε στα ηχεία του σχολείου και το άκουσαν συμμαθητές και καθηγητές της.

«Αυτή είναι η καλημέρα μου σε όλους τους μαθητές του λυκείου Stillwater Area και θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα σε μια ιδιαίτερη δεσποινίδα, την Katie, η οποία μου ζήτησε να τη συνοδεύσω στο χορό. Δεν μπορώ να έρθω στο χορό καθώς βρίσκομαι στα γυρίσματα ταινίας, αλλά ως δώρο νοίκιασα τον κινηματογράφο της περιοχής σας ώστε η Katie και 232 φίλοι της να δουν αποκλειστικά τη νέα μου ταινία, Rampage.

Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έχω τέτοιους θαυμαστές όπως η Katie και κάτι τέτοιες στιγμές πάντα θα είναι οι πιο ωραίες της καριέρας μου. Η αντίδρασή της όταν με ακούει να λέω το όνομά της είναι η καλύτερη».

Πηγή: Independent