Η «Επέλαση των Ξωτικών» και το χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο

Επίσημα εγκαίνια με το Make a Wish Ελλάδος... και πώς θα στείλεις το γράμμα σου στον Άι Βασίλη

Τα επίσημα εγκαίνια του φετινού Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Τεχνόπολη γίνονται μαζί με το Make a Wish Ελλάδος, σήμερα 1η Δεκεμβρίου.

Όσοι επισκεφθούν, από τις 16:00 έως τις 20:00, το θεματικό πάρκο στο Γκάζι, μπορούν αντί εισιτηρίου να προμηθευτούν τον χριστουγεννιάτικο σκούφο του Make a Wish σε πιο προνομιακή τιμή και να συμμετέχουν στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τα... άτακτα ξωτικά και να μοιραστούν μαζί τον εορταστικό ξωτικοπερίπατο.

Ολόκληρο το ποσό από την αγορά κάθε χριστουγεννιάτικου σκούφου θα δοθεί για την εκπλήρωση ευχών παιδιών που πάσχουν από κάποια σοβαρή ασθένεια.

Η «Επέλαση των Ξωτικών», το χριστουγεννιάτικο χωριό της Αθήνας άνοιξε τις πύλες του χθες, 30 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί έως τις 6 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, με 200 εκδηλώσεις -από θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, παντομίμα, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών και ξυλοπόδαρους, μέχρι Εργαστήρια Χειροτεχνίας, Μαγείας, Στολιδιού και τρία ολοκαινούργια Εργοστάσια Γλυκών, Χαράς και Παιχνιδιών.

Πρωταγωνιστές του χωριού είναι τα ξωτικά, τα οποία, εφοδιασμένα με στολίδια και ζαχαρωτά, θα στολίσουν το αρχηγείο του Άγιου Βασίλη προσκαλώντας τους επισκέπτες να τα βοηθήσουν στην αποστολή τους.

Το χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο των ΕΛΤΑ

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τα παιδιά μαζί με τα ξωτικά θα μπορούν επίσης, να γράψουν το γράμμα τους, συμπληρώνοντας προσεκτικά όλα τους τα στοιχεία για να μπορεί ο Άγιος Βασίλης να τους απαντήσει και να τους στείλει το δώρο τους και θα ρίχνουν το γράμμα σε ένα από τα κατακόκκινα γραμματοκιβώτια που βρίσκονται στον χώρο. Στο τέλος κάθε ημέρας οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη θα τα μαζεύουν και θα τα πηγαίνουν στο σπίτι του για να απαντήσει σε κάθε παιδί ξεχωριστά.

Για να λάβουν απάντηση τα παιδιά θα πρέπει να προμηθευτούν γραμματόσημο από το σημείο πώλησης που θα βρίσκεται στο κτίριο και θα πρέπει να είναι συμπληρωμένα όλα τους τα στοιχεία.

«Ένας εντελώς διαφορετικός χώρος στην Τεχνόπολη»

«Τα ξωτικά πλέον επαναστάτησαν, πήραν τα ηνία στα χέρια τους και έφτιαξαν ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό όπως ακριβώς τους αρέσει. Και το αποτέλεσμα είναι η δημιουργία ενός εντελώς διαφορετικού χώρου στην Τεχνόπολη με πολλές νέες δράσεις, μεγάλη ποικιλία καταστημάτων και σημείων εστίασης με σκοπό να εντυπωσιαστούν όλοι οι μικροί και μεγάλοι φίλοι που θα τον επισκεφθούν» σημειώνει στη HuffPost Greece ο κ. Άρης Στάθης, ιδρυτής της Dream Star, που έχει αναλάβει τη φετινή διοργάνωση και παραγωγή του θεματικού πάρκου.

Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, εδώ.

Πληροφορίες

Η Επέλαση των Ξωτικών-Christmas Festival

30 Νοεμβρίου 2018 - 6 Ιανουαρίου 2019
Χριστουγεννιάτικο Χωριό Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Ώρες λειτουργίας: 10:00 - 22:00
Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ.

Τις καθημερινές έως Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου ισχύει έκπτωση -50%
(η προσφορά εξαργυρώνεται ταυτόχρονα)

Τιμή εισιτηρίου Ανέργων και Πολυτέκνων μαζί με τα προστατευόμενα μέλη: 5 ευρώ.

Οικογενειακό Εισιτήριο: Αφορά 4 άτομα και τιμή από 24 ευρώ στα 20 ευρώ

Τιμή Παρέλασης Επίσημων Εγκαινίων: 5 ευρώ.