ΔΙΕΘΝΕΣ
12/07/2020 13:26 EEST | Updated 12/07/2020 16:07 EEST

Η φωτογραφία από την βάφτιση του Αρτσι ίσως αποκαλύπτει ένταση ανάμεσα στην Μέγκαν και την βασίλισσα

Τι αναφέρει το νέο βιβλίο για την βασιλική οικογένεια και την σχέση της Μέγκαν Μαρκλ με την βασίλισσα Ελισάβετ.

Sussex Royal Instagram
Η βασιλική οικογένεια στην βάπτιση του Αρτσι Χάρισον.

Ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνσδορ, βαπτίστηκε στις 6 Ιουλίου του 2019 και - όπως γίνεται σε κάθε μεγάλο γεγονός - η βασιλική οικογένεια συγκεντρώθηκε για να φωτογραφηθεί μετά την τελετή.

Το επίσημο πορτραίτο από το 2019 καταγράφηκε στον φακό από τον φωτογράφο Κρις Αλερτον στο δωμάτιο Green Drawing του κάστρου του Γουίνσδορ.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τα μεγαλύτερα - ηλικιακή - μέλη της οικογένειας, καθώς και τις θείες του Χάρι και αδερφές της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Δίπλα στην Λέιντ Τζέιν Φέλοους βρίσκεται η Ντόρια Ράγκλαντ, μητέρα της Μαρκλ.

Η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου από την βάπτιση

Τις ημέρες πριν από την βάπτιση, είχε ανακοινωθεί ότι η βασίλισσα δεν παρευρέθηκε στην βάπτιση του Αρτσι επειδή είχε κάποιες προγραμματισμένες υποχρεώσεις στην Σκωτία που δεν μπορούσαν να αναβληθούν, σύμφωνα με το τουίτ της ανταποκρίτριας του παλατιού και συντάκτριας της Daily Mail Ρεμπέκα Ινγκλις. 

Αποτελεί παράδοση για την βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο να πηγαίνουν στις βαπτίσεις των εγγονών και δισέγγονών τους. Ηταν παρόντες στην βάπτιση του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, όμως έχασαν την βάπτιση του πρίγκιπα Λούις το 2018, απόφαση για την οποία είχαν συμφωνήσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με την Ινγκλις.

Ωστόσο, το βιβλίο «Royals at War: The Untold Story of Harry and Meghan’s Shocking Split with the House of Windsor» που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και γράφτηκε από τους δημοσιογράφους Ντίλαν Χάουαρντ και Αντι Τίλετ, υπονοεί ότι υπάρχει μια μεγαλύτερη ιστορία πίσω από την απουσία της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φιλίππου από την βάπτιση του Αρτσι. 

Στο βιβλίο αναφέρεται ότι οι δυο τους αποφάσισαν να μείνουν μακριά από το γεγονός. «Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος ήταν γενναιόδωροι και κατανοούσαν τις επιθυμίες του Χάρι και της Μέγκαν. Ομως απλά αισθάνθηκαν ντροπή από την χειριστική συμπεριφορά της Μέγκαν», αναφέρει απόσπασμα του βιβλίου με δηλώσεις πηγής μέσα στο παλάτι. 

 

Πηγή: Insider