Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι

Σε μια δεξίωση με όλους τους διάσημους φίλους της παρόντες

Από τη μία, υπάρχει εκείνη η εκδοχή των celebrities, που επιλέγουν να προβάλουν κάθε στιγμή της προσωπικής τους ζωής, κυρίως μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media. Από την άλλη, είναι κι εκείνοι που όλο και περισσότερο προσπαθούν να κρατούν χαμηλούς τόνους για όσα συμβαίνουν εν οίκω, μη εκθέτοντάς τα εν δήμω, τουλάχιστον όχι τη στιγμή που συμβαίνουν.

Σε αυτή τη λίστα έρχεται να προστεθεί και η Gwyneth Paltrow, η οποία παντρεύτηκε όπως όλα δείχνουν το σύντροφό της Brad Falchuk, χωρίς να γίνει έγκαιρα αντιληπτή από παπαράτσι και κοινό.

Την είδηση έδωσε η ίδια ουσιαστικά μετά το τέλος της δεξίωσης, με μια φωτογραφία που ανέβασε στο instagram, από το γαμήλιο πάρτι, στη λεζάντα της οποίας έγραψε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστούμε όλους τους καταπληκτικούς και πραγματικούς μας φίλους εκεί έξω που ήρθατε για να μας στηρίξετε. Νιώθουμε οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον πλανήτη επειδή έχουμε εσάς στη ζωή μας. Και πιο πολύ ευχαριστώ εσένα Brad Falchuk, για την αληθινή ευτυχία».

Jennifer Aniston, Kate Hudson, Cameron Diaz, Demi Moore ήταν μερικά μόνο από τα διάσημα ονόματα που βρέθηκαν στο γαμήλιο πάρτι.

Εκτός από αυτή τη φωτογραφία, η ηθοποιός δημοσίευσε και μία ακόμη, που την απεικονίζει την επόμενη μέρα από το μεγάλο γεγονός, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου το ζευγάρι πέρασε την πρώτη νύχτα έγγαμου βίου, γράφοντας στη λεζάντα «Το επόμενο πρωί».

The morning after #thenomadla

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) στις

Να ζήσουν τα παιδιά!