Η Ikea ενοικιάζει ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στο Τόκιο για λιγότερο από 1 € το μήνα

Το διαμέρισμα τω 10 τ.μ. είναι πλήρως επιπλωμένο με έπιπλα και αξεσουάρ Ikea.
SOPA Images via Getty Images

Η σουηδική εταιρεία επίπλων και διακόσμησης Ikea γίνεται ιδιοκτήτης στην Ιαπωνία αποκτώντας ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα που σκοπεύει να νοικιάσει στο Τόκιο.

Το διαμέρισμα, μόλις 10 τμ, βρίσκεται στην περιοχή Shinjuku και κοστίζει μόλις 99 γιεν (0,77 €) το μήνα για την ενοικίαση, σύμφωνα με λεπτομέρειες που έδωσε στη δημοσιότητα η Ikea αυτή την εβδομάδα.

Το διαμέρισμα είναι πλήρως επιπλωμένο με έπιπλα και αξεσουάρ Ikea. Η εταιρεία δέχεται αιτήσεις από πιθανούς ενοικιαστές, οι οποίοι πρέπει να είναι άνω των 20 ετών, έως τις 3 Δεκεμβρίου.

Στη συνέχεια, το διαμέρισμα θα ενοικιαστεί με μίσθωση έως τις 15 Ιανουαρίου 2023, δήλωσε η Ikea. Ο ενοικιαστής θα πρέπει να πληρώσει μόνος του τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Δέκα τετραγωνικά μέτρα δεν είναι πολλά, αλλά η Ikea λέει ότι έχει εργαστεί σκληρά για να αξιοποιήσει στο έπακρο τη διαθέσιμη περιοχή.

«Ένα από τα κλειδιά είναι η καλή χρήση του κατακόρυφου χώρου», ανέφερε η εταιρεία στον ιστότοπό της. «Παρουσιάζοντας το δωμάτιο τρισδιάστατα, ανοίγονται νέες δυνατότητες σε έναν περιορισμένο χώρο».

Το Τόκιο είναι μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες πόλεις στον κόσμο, μ′ αρκετά μικροδιαμερίσματα. Φιλοξενεί περισσότερους από 14 εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με τη Μητροπολιτική Κυβέρνηση του Τόκιο.

Πηγή: CNN

Popular in the Community