ΔΙΕΘΝΕΣ
08/01/2019 12:37 EET

Η ιστορία της πιο άτυχης χορεύτριας: Εχασε το πόδι της από τρομοκράτες και μετά τη χτύπησε αμάξι

Αν και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι της, από το γόνατο και κάτω, η Haslet ήταν αποφασισμένη να χορέψει και πάλι - και το έκανε

Adrianne Haslet instagram

Μια επαγγελματίας χορεύτρια που έχασε μέρος του αριστερού ποδιού στη θανατηφόρα βομβιστική επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης το 2013,  βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Η Adrianne Haslet μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram, όπου φαίνεται τραυματισμένη, στο κρεβάτι του νοσοκομείου:«’Επεσε πάνω μου ένα αυτοκίνητο, την ώρα που περπατούσα στη διάβαση. Με πέταξε στον αέρα και προσγειώθηκα, συνθλίβοντας την αριστερή πλευρά του σώματός μου. Περισσότερες χειρουργικές επεμβάσεις....», έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Haslet ήταν μια από τους πολλούς παρευρισκόμενους του Μαραθωνίου που τραυματίστηκαν στις βομβιστικές επιθέσεις του 2013, όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις ανθρώποι και τραυματίστηκαν άλλοι 264.

Αν και οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι της, από το γόνατο και κάτω, η Haslet ήταν αποφασισμένη να χορέψει και πάλι - και το έκανε, όπως γράφει η HuffPost com.

Μόλις 200 ημέρες μετά την επίθεση, η Haslet χόρευε τη ρούμπα με το προσθετικό της πόδι, κατά τη διάρκεια ενός TED Talk .

Η αποφασιστική χορεύτρια από το 2016 συμμετέχει στον μαραθώνιο που γίνεται στη μνήμη των θυμάτων, μαζί με 21 άλλους επιζώντες.

 

Πηγή: HuffPost com

Sponsored Post