Η Jane Fonda έκανε γυμναστική στο κόκκινο χαλί των Καννών και απέδειξε γιατί είναι η απόλυτη σταρ

Μπορεί να είναι 80 ετών, αλλά η Jane Fonda δεν το βάζει κάτω με τίποτε.

Το ότι αγαπά τη γυμναστική και της αρέσει να μένει σε φόρμα, είναι γνωστό τοις πάσι, όχι μόνο επειδή το αποκαλύπτει η σιλουέτα της αλλά επειδή ήταν η πρώτη που κυκλοφόρησε βιντεοκασέτα γυμναστικής, ήδη το 1981.

Εχθές Κυριακή, όπως περπατούσε στο κόκκινο χαλί, ο φακός την πέτυχε να κάνει διατάσεις. Φορώντας τζιν και μια λευκή μπλούζα, τη βλέπουμε να κάθεται στα σκαλιά του Palais και να αγκαλιάζει το πόδι της σε διάταση.

Όπως αποκαλύφθηκε, όλο αυτό ήταν στο πλαίσιο προώθησης ταινίας - χωρίς ωστόσο να μάθουμε ποια. Έχουμε όμως μια υποψία ότι αφορά την εν λόγω κυκλοφορία των βίντεο γυμναστικής της.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, έχει γυρίσει ένα καινούριο αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ για το κανάλι ΗΒΟ, που ονομάζεται «Jane Fonda In Five Acts» (Η Jane Fonda σε πέντε πράξεις). Η σκηνοθέτης της ταινίας, Susan Lacy, είχε πει, «Το έργο ιχνηλατεί τη ζωή της Jane από τα λαμπερά πρώτα της βήματα κάτω από τη σκιά ενός δύσκολου πατέρα, τους τρεις συζύγους της - γύρω από τους οποίους όρισε τη ζωή της - μέχρι που βρήκε τη δική της φωνή.

Πιστεύω ότι έχω συλλάβει τα σημεία που την καθόρισαν στις διάφορες ζωές που έχει ζήσει. Η Jane έχει υπάρξει πολλές διαφορετικές Jane».

Αργότερα εχθές, εμφανίστηκε με μια βραδινή τουαλέτα για την πρεμιέρα της ταινίας «Sink or Swim» (Le Grand Bain). 
Αργότερα εχθές, εμφανίστηκε με μια βραδινή τουαλέτα για την πρεμιέρα της ταινίας «Sink or Swim» (Le Grand Bain).