Η Jennifer Lawrence παραδέχεται ότι απολαμβάνει τις φήμες για σχέση με τον Brad Pitt όσο όλοι μας

Όταν η 27χρονη έκανε στα κρυφά λογαριασμούς στα social media και «τρόλλαρε» με την αλήθεια της οποιονδήποτε είχε απορίες
Taylor Hill via Getty Images

Σε μία έξυπνη συνέντευξη που οργάνωσε το GQ η Jennifer Lawrence κατάφερε να κλείσει το μάτι στο δημοσιογράφο αλλά και να κλείσει τα στόματα σε όλο το διαδίκτυο.

Δημιουργώντας κρυφά λογαριασμούς στα social media αλλά και σε ιστοτόπους όπως το Quora, το IMDB και η Wikipedia η Jennifer έκανε log in και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η ίδια διάλεξε username, password και την καλή της τη φωτογραφία και άρχισε.

Πρώτη επίσκεψη το Quora όπου η ιδια ανακαλύπτει την εξής ερώτηση: Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές φωτογραφίες της JLaw να σηκώνει το μεσαίο της δάχτυλο; Και τότε εκείνη αποφασίζει να προσφέρει την απάντηση: Γιατί είμαι μ@λ..ας.

Σε άλλη ερώτηση, «πώς μπορώ να βγω ραντεβού με την Jennifer Lawrence;» η ηθοποιός απαντά: «Ειλικρινά, απλώς ζητησέ μου το. Έχει περάσει πολύς καιρός που δεν με έχει αγγίξει κανείς».

«Πώς θα περιέγραφε κανείς τη Jennifer Lawrence με μία λέξη;»

«- Είμα καλή. Σωστά; ok»

Mετά προχωράμε στo reddit όπου και τίθεται το ερώτημα έαν τα έχει με τον Brad Pitt και εκεί η Jennifer δίνει την πιο ειλικρθινή της απάντηση: Όχι, αλλά δεν θα με έλεγε κανείς υπερενθουσιασμένη που πρέπει να απορρίψω μία τέτοια φήμη.

Μετά μπαίνει στην Wikipedia και αλλάζει όσα θέλει ενώ το ίδιο κάνει και στο IMDB. Τατυτόχρονα τρολλάρει και με το γεγονός ότι είναι η ίδια που απαντά σε σςχόλια στο ΥouTube και σε posts στο Instagram και δίνει τις εξής εξηγήσεις: πώς δεν θα ξαναπιεί ΠΟΤΕ σε καμία της συνέντευξη, απαντά στο πόσο συχνά είναι μεθυσμένη, εάν είναι ειλικρινής ή εάν της μοιάζει αυτή η ηθοποιός από την Ουγγαρία (σ.σ λέει ναι).

YouTube

Ας πέσει το βίντεο: