Η Johnson & Johnson Ελλάδας αναδείχτηκε Top Employer Greece 2023

Διεθνής Πιστοποίηση Top Employer Greece 2023 από το Top Employers Institute.
.
.
Johnson & Johnson Ελλάδας

Για δεύτερη χρονιά η Johnson & Johnson βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα από το Top Employers Institute, διεθνή οργανισμό που αναγνωρίζει την αριστεία τις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μετά από αξιολόγηση των προγραμμάτων και των πολιτικών τις εταιρείας, σημειώθηκε σημαντική πρόοδος 5,6% σε σχέση με το 2022 και βελτίωση σε συνολικά 13 κατηγορίες αξιολόγησης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι κατηγορίες που αφορούν στη Βιωσιμότητα, το Οn-boarding νέων εργαζομένων, την Επιμόρφωση και Ανάπτυξη, τις Ευκαιρίες Καριέρας και τη Διατήρηση Ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Η κυρία Ζέττα Κοτρώτσου, J&J One HR leader for Greece, δήλωσε: «Οι άνθρωποι μας βρίσκονται στο κέντρο της στρατηγικής μας για ένα ακόμη πιο υγιές εργασιακό περιβάλλον. Η διάκριση από το Top Employers Institute είναι ανεκτίμητης αξίας για εμάς, αφού επιβραβεύει την προσπάθεια μας να γίνουμε καλύτεροι για τους ίδιους μας τους ανθρώπους. Φέτος, καταφέραμε να βελτιωθούμε σε σημαντικούς τομείς, όπως η βιωσιμότητα, η εκπαίδευση, η στρατηγική και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα