Η καλοσύνη αυτού του κοριτσιού έχει συγκινήσει τους πάντες. Κατάφερε να επικοινωνήσει στη νοηματική με κωφό και τυφλό άνδρα

Είναι ίσως η πιο συγκινητική είδηση που είδαμε σήμερα.

Αυτό το 15χρονο κορίτσι κατάφερε να επικοινωνήσει στη νοηματική με άνδρα που είναι και κωφός και τυφλός. Εκείνη «μιλούσε» με τα χέρια της και εκείνος κρατώντας της τα χέρια, διάβαζε τις λέξεις.

Όπως μεταδίδει το CNN, η Clara Daly ταξίδευε με τη μητέρα της από τη Βοστόνη στο Λος Άντζελες με την Alaska Airlines. Κάποια στιγμή η αεροσυνοδός ρώτησε από το μικρόφωνο αν γνωρίζει κάποιος νοηματική. Εκείνη προσφέρθηκε να βοηθήσει, μιας και είχε κάνει η ίδια μαθήματα για να τη βοηθήσει με τη δυσλεξία της.

Η αεροσυνοδός έψαχνε κάποιον για να επικοινωνήσει με τον Tim Cook, έναν τυφλό και κωφό άνδρα που επέστρεφε μόνος του από μια επίσκεψη στην αδερφή του.

Κρατώντας της τα χέρια διάβαζε τις λέξεις που σχημάτισε και πλέον δεν ήταν μόνος του.

«Πήγα σε εκείνον συνολικά τρεις φορές. Μια για του δώσω νερό, μια άλλη για να του πω την ώρα και άλλη μια φορά, στην τελευταία ώρα της πτήσης απλά για να μιλήσουμε», είπε η Clara.

Όσο μιλούσαν, κρατώντας τα χέρια της, η Clara έμαθε ότι παλιά ο Tim ήταν πωλητής, ενώ εκείνος τη ρωτούσε για τη ζωή του.

Η καλοσύνη της ψυχής της Clara έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο όταν μια άλλη επιβάτης, η Lynette Scribner, ανέβασε αυτή τη φωτογραφία, εξηγώντας τι είχε συμβεί. Στη συγκινητική του ανάρτηση γράφει μεταξύ άλλων: «Δεν έχω ξαναδεί τόσους πολλούς ανθρώπους να προσπαθούν τόσο πολύ για να βοηθήσουν έναν άλλο άνθρωπο». Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral, ενώ τα shares έχουν ξεπεράσει τις 560.000 και τα likes το 1 εκατ.

Η Clara, βλέποντας την ανταπόκριση των social media στην κίνησή της, είπε: «Ελπίζω αυτό να βοηθήσει τον κόσμο να καταλάβει ότι στον κόσμο που ζούμε είναι καθήκον του καθενός μας να βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ότι και να συμβεί».