Η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ υπερασπίζεται τον σύζυγό της Κρις Πρατ που δέχτηκε διαδικτυακό bullying

Το παρασκήνιο της διαγραφής του από διαδικτυακή ψηφοφορία που έγινε viral.
.
.

Στην ιεραρχία των λευκών παιδιών του Χόλιγουντ, κάποιος που ονομάζεται Κρις μια μέρα μπορεί να είναι στην κορυφή και μια άλλη να είναι απλά ο Κρις Πρατ.

Ο ηθοποιός του «Guardians of the Galaxy» βρέθηκε στον πάτο μιας πρόσφατης κατάταξης στο Χόλιγουντ που τον έβαλε σε ανταγωνισμό με τους συνονόματούς του, Κρις Χέμσγουόρθ, Κρις Πάινς και Κρις Εβανς.

Ολα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν η σκηνοθέτης, Ειμι Μπεργκ δημοσίευσε ένα tweet που έγραφε «Κάποιος πρέπει να φύγει» μαζί με φωτογραφίες των παραπάνω ωθώντας πολλούς σε μια διαδικτυακή ψηφοφορία ανάλογα με τις διαθέσεις και τις προτιμήσεις τους.

Οι περισσότεροι που συμμετείχαν συμφώνησαν ότι ο Πρατ είναι ο «περίεργος», κάτι που ώθησε την Μπεργκ να αλλάξει την φωτογραφία του με μια του ηθοποιού Κρις Ο′ Ντόουντς σε ένα επόμενο tweet με το εξής μήνυμα: «Νιώθω πώς αυτό είναι το πιο δύσκολο».

Πολλοί ανέφεραν ως λόγους για την κατάταξη που έκαναν την φημολογούμενη πολιτική (μη) ένταξη του Πρατ - πυροδότησε αντιδράσεις νωρίτερα αυτό το μήνα επειδή κορόιδεψε την σημασία της ψηφοφορίας στις προσεχείς προεδρικές εκλογές - και τους ισχυρισμούς ότι η «εκκλησία» του δεν είναι φιλική προς το ΛΟΑΤΚΙ, τους οποίους, βέβαια, αρνείται έκτοτε.

Η σύζυγος του ηθοποιού, ωστόσο, Κάθρην Σβαρτσενέγκερ, φρόντισε να τον υπερασπιστεί, δεδομένου του ότι ο ίδιος παρέμεινε σιωπηλός σε σχέση με όλα αυτά.

Η πρωτότοκη κόρη του Αρλοντ Σβαρτσενέγκερ και συγγραφέας παιδικών βιβλίων απάντησε αποτιμώντας τις απαντήσεις ως «κακία και εκφοβισμό»: «Είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε; Υπάρχουν τόσα πολλά στον κόσμο και οι άνθρωποι αγωνίζονται με πολλούς τρόπους», έγραψε στο σχόλιό της. «Το να είσαι κακός είναι τόσο χθες. Υπάρχει αρκετός χώρος για να αγαπήσουμε όλα αυτά τα παιδιά. Η αγάπη είναι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε κι όχι η κακία κι ο εκφοβισμός. Ας το δοκιμάσουμε».

Η ανάρτηση της Κάθρην Σβαρτσενέγκερ
Η ανάρτηση της Κάθρην Σβαρτσενέγκερ

Ο Πρατ και η Σβαρτσενέγκερ που παντρεύτηκαν πέρυσι και τώρα έχουν ένα μικρό κοριτσάκι φαίνεται πως διαφωνούσαν την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τις πολιτικές τους τοποθετήσεις.

Την ώρα που εκείνος έμοιαζε να διασκεδάζει με τις διασημότητες που εξέφραζαν τις απόψεις τους σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές, εκείνη έκανε σαφείς τις πολιτικές της συμμαχίες.

Η κόρη του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ και η (μητέρα της) Μαρία Σράιβερ εξαπέλυσαν τον θυμό τους για το πρόσφατο tweet του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που υποτίμησε την σοβαρότητα της πανδημίας COVID-19 και υποστήριξαν τον, υποψήφιο για τις προεδρικές εκλογές, Τζο Μπάιντεν.

«Βρίσκομαι πραγματικά σε ένα σημείο όπου νομίζω ότι αλληλεπιδρώ με οποιονδήποτε υποστηρίζει έναν άντρα που κάνει (αυτά τα) tweet όταν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χάσει τους αγαπημένους τους και που είναι πραγματικά άρρωστοι και άνθρωποι που εξακολουθούν να πεθαίνουν λόγω του COVID. Τότε απλά δεν ξέρω πώς μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί (κανείς) να υποστηρίξει ένα άτομο σαν αυτό», έγραψε. Και κατέληξε: «Λοιπόν, σκεφτείτε τους ανθρώπους».

Από την μεριά του, ο Κρις Πρατ εξακολούθησε να παραμένει μακριά από τον πολιτικό αγώνα, αφού προηγουμένως είπε ότι δεν αισθάνεται ότι εκπροσωπείται ούτε από Δημοκρατικούς ούτε από Ρεπουμπλικάνους.