Η Kim Cattrall δείχνει την αγάπη της προς τη Cynthia Nixon μετά τις κατηγορίες προς τη Sarah Jessica Parker

Τουλάχιστον κάποιες από τις πρωταγωνίστριες του Sex and the City έχουν καλές σχέσεις
|
Jon Blacker / Reuters

Καθώς τα σχέδια για τη δημιουργία μιας τρίτης ταινίας «Sex and the City» αποσύρθηκαν, οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστριών έγιναν ακόμα πιο περίπλοκες.

Μετά την ανακοίνωση της Sarah Jessica Parker ότι ένα σίκουελ των δυο πρώτων κινηματογραφικών ταινιών «Sex and the City» δεν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, η σχέση της με την συμπρωταγωνίστριά της Kim Cattrall, της οποίας η συμπεριφορά στα πλατό και η τελευταίας στιγμής αποχώρησή της από το πρότζεκτ, φημολογείται ότι προκάλεσε τη διακοπή του εγχειρήματος. Η Cattrall αρνήθηκε κατηγορηματικά τις φήμες.

Ωστόσο, η ιστορία πήρε τραγική τροπή όταν ο αδερφός της Cattrall, Chris, βρέθηκε νεκρός στον Καναδά μερικές μέρες μετά. Η Parker και η Nixon εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους μέσω των social media, αλλά έλαβαν ξεχωριστές και διαφορετικές απαντήσεις από την πρώην συνάδερφό τους.

Kim Cattrall Instagram

Η Cattrall αρχικά ευχαρίστησε τις συμπρωταγωνίστριές της και τους θαυμαστές της για τη στήριξή τους. Αλλά σε μια ξεχωριστή ανάρτηση λίγες μέρες μετά, κατηγόρησε την Parker για εκμετάλλευση της τραγωδίας της οικογένειας της Cattrall, στην προσπάθειά της να «επαναφέρει την περσόνα του καλού κοριτσιού».

Ωστόσο, η απάντηση της Cattrall προς τη Nixon ήταν εντελώς διαφορετική.

Dylan Martinez / Reuters

«Cynthia, το να ακούω τη φωνή σου σημαίνει πολλά για μένα. Ευχαριστώ που επικοινώνησες μαζί μου. Με αγάπη, Kim», έγραψε η Cattrall, λίγο πριν διαγράψει όλα τα σχόλια από την ανάρτηση.

Ενώ δεν είναι σίγουρο ότι η Cattrall είχε κάποια επιπλέον επικοινωνία με τη Nixon όταν το είχε ανάγκη, είναι προφανές ότι η σχέση τους είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην αυστραλιανή έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση