Η κόρη της Λόρι Λάφλιν κατηγορεί τους γονείς της ότι «κατέστρεψαν τη ζωή» της

Ο θυμός της 19χρονης για την ακύρωση τριών συμβολαίων.

Η κόρη της ηθοποιού Λόρι Λάφλιν, Ολίβια Τζέιντ Τζιανούλι, κατηγορεί τους γονείς της ότι «κατέστρεψαν τη ζωή» της.

Η 19χρονη, vlogger και σελέμπριτι στα social media (με 2 εκατ. συνδρομητές στο YouTube), είναι «πραγματικά θυμωμένη με τους γονείς» της επειδή παρότι τους είχε πει ότι δεν θέλει να πάει στο κολέγιο, εκείνοι την πίεσαν.

Υπενθυμίζεται ότι η Λόρι Λάφλιν, όπως και η Φελίσιτι Χάφμαν βρέθηκαν στη λίστα 40 ατόμων που κατηγορούνται για συνωμοσία και απάτη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς φέρονται να δωροδόκησαν υπευθύνους πανεπιστημίων με ποσά που φτάνουν έως και 6 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε ελίτ πανεπιστήμια.

Τον θυμό της νεαρής πυροδότησε η ακύρωση των συμβολαίων της με τις εταιρείες Sephora, TRESemmé και Estée Lauder, συνέπεια του σκανδάλου.

«Από η στιγμή που οι συμφωνίες ακυρώθηκαν είναι πολύ θυμωμένη με τους γονείς της, τους οποίους κατηγορεί για το σκάνδαλο και την ελεύθερη πτώση της καριέρας της» σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το US Weekly.

Η Ολίβια έχει παραδεχτεί δημόσια (σε βίντεο της) ότι δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον για τα μαθήματα, ενώ όπως έγινε γνωστό από τις αρχές δεν είχε συμπληρώσει ούτε την αίτηση για το κολέγιο.