Η Natalie Portman επέστρεψε στο (πάρα πολύ) κοντό μαλλί

Για τις ανάγκες της νέας της ταινίας

Η τελευταία φορά που είδαμε τη Natalie Portman με τόσο κοντό, για την ακρίβεια ξυρισμένο, μαλλί ήταν για τις ανάγκες της ταινίας «V for Vendetta» και, παρόλο που η αλλαγή ήταν μεγάλη, οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ακόμη και εκείνο το look της πήγαινε, αφού έχει τόσο όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου.

Να που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να τη δούμε ξανά με πάρα πολύ κοντό μαλλί (αν και όχι ξυρισμένο αυτή τη φορά) και πάλι για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Η Portman θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Vox Lux» όπου και θα υποδυθεί μια τραγουδίστρια, της οποία την καριέρα οι θεατές ακολουθούν από τα 15 της έτη.

Στις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που κυκλοφόρησαν, η Portman φορά ένα τζιν με σκισίματα, δερμάτινο μπουφάν και ένα t-shirt που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά της. Την πολύ ροκ εμφάνισή της συμπληρώνει το νέο της λουκ στα μαλλιά.

NEW| Natalie filming her new movie, " Vox Lux " (swipe ⬅ to see more) #natalieportman #portmania

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman 🇷🇴 (@natalieportman_ig) στις

NEW| Natalie filming "Vox Lux". (swipe ⬅ to see more) #natalieportman #portmania

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalie Portman 🇷🇴 (@natalieportman_ig) στις

Δεν είναι πολύ ξεκάθαρο αν πράγματι η ηθοποιός έκοψε τα μαλλιά της ή με κάποιο πολύ επαγγελματικό τρόπο ο κομμωτής της κατάφερε να τα τραβήξει όλα πίσω και να φαίνονται σαν κουρεμένα. Όπως και να έχει, όμως, είναι η πρώτη φορά μετά το 2006 που ο φακός την απαθανατίζει με τόσο κοντά μαλλιά.