ΔΙΕΘΝΕΣ
17/08/2018 17:08 EEST | Updated 17/08/2018 17:27 EEST

Motorola P30 vs iPhone X: Βρείτε τις διαφορές

Η νέα συσκευή της Motorola μοιάζει απίστευτα με το iPhone X κι αυτό δεν αρέσει καθόλου στο κοινό

APPLE/MOTOROLA

Mπορείτε να εντοπίσετε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο συσκευές; Εκ πρώτης όψεως φαίνονται ίδιες, κι όμως πρόκειται για διαφορετικά μοντέλα.

Στα δεξιά βλέπετε τη ναυαρχίδα της Apple, το iPhone Χ, ενώ στα αριστερά το κινητό τηλέφωνο που πρόσφατα κυκλοφόρησε η Μotorola, το Motorola P30.

Κάποιοι μιλούν για μια «ξεδιάντροπη αντιγραφή» από την πλευρά της Motorola, τονίζοντας πως προφανώς οι υπεύθυνοι της εταιρείας ακολούθησαν την πετυχημένη συνταγή της Apple προκειμένου να εξασφαλίσουν και τις ίδιες πωλήσεις.

Φυσικά η Motorola μάλλον δεν είναι η μόνη εταιρεία που έχει χρησιμοποιήσει αυτό το σχέδιο στα τηλέφωνά της.

Motorola

Παρόλα αυτά, άλλοι πιστεύουν πως το νέο τηλέφωνο της Motorola ξεπερνά τις συνηθισμένες επιλογές σχεδίασης. Ο μπλόγκερ θεμάτων τεχνολογίας, Μάρκους Μπράουνλι, μέσα από tweet του σχολίασε: «Παρουσιάζοντας το Motorola P30: Μια λίγο ντροπιαστική σχεδίαση».

Ο Άλαν Μάρτιν, που είναι επίσης συντάκτης τεχνολογίας, χαρακτήρισε το νέο μοντέλο «απογοητευτικό», ενώ χαρακτηριστικά είπε: «Το λυπηρό της υπόθεσης είναι πως η Motorola γενικά θεωρείται μια εταιρεία που αρέσκεται στις καινοτομίες όσον αφορά τον σχεδιασμό των smartphones».

Ο Μάρτιν υπογράμμισε επίσης πως η γνωστή εταιρεία αντέγραψε και ως ένα βαθμό τα χρώματα από το P20 Pro της Huawei, το οποίο με τη σειρά του έχει κοινά γνωρίσματα με το iPhone της Apple.

Motorola

Nα σημειωθεί πως αυτή την ώρα η νέα συσκευή κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Κίνα και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει κι αλλού.

(Mε πληροφορίες από huffingtonpost.co.uk)