Η νέα γαστρονομική πρόταση της Αθήνας στο Brown Acropol Hotel

Με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, στο κέντρο της πρωτεύουσας, πάνω στην Ομόνοια.
Η θέα από το Brown Acropol Hotel
BROWN HOTELS
Η θέα από το Brown Acropol Hotel

Μολονότι το Brown Acropol hotel ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από περίπου δύο χρόνια, αναβιώνοντας τη ρετρό αισθητική και την κληρονομιά του ομώνυμου ιστορικού ξενοδοχείου, προσθέτοντας, ωστόσο, νέα χαρακτηριστικά με τη ματιά της αλυσίδας Brown, εντούτοις μόλις πρόσφατα άνοιξε το νέο εστιατόριο στο rooftop του ξενοδοχείου.

Σε ένα πολύ φιλόξενο περιβάλλον, υπό τους ήχους ποιοτικής μουσικής και με άπλετη θέα προς την Ακρόπολη, από τη μια πλευρά, και προς τον Λυκαβηττό, από την άλλη, δημιουργείται η κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα απολαυστικό δείπνο, καθώς από τις 12 το μεσημέρι προσφέρεται για ποιοτικά ροφήματα και brunch, και από τις 6 το απόγευμα για after office drinks και dinner.

Το μπαρ - εστιατόριο του Brown Acropol Hotel με θέα την Ακρόπολη
BROWN HOTELS
Το μπαρ - εστιατόριο του Brown Acropol Hotel με θέα την Ακρόπολη

Το μενού βασίζεται σε ποιοτικές πρώτες ύλες και σε μια ενημερωμένη wine, spirits & cocktails list, με τα πιάτα να αποτελούν ένα μίγμα μεσογειακής κουζίνας με fusion πινελιές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία.

Στον κατάλογο ξεχωρίζουν οι «Γαρίδες με καμένο πράσο, σάλτσα Τσιμιτσούρι και τομάτα κονφί», η «Μελιτζάνα με ταχίνι και φουντούκια», η «Λευκή Πίτσα με μοτσαρέλα», το «Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι», το «Χταπόδι με φάβα», προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες οίνου και premium αποστάγματα από όλον τον κόσμο.

Επίσης, το εστιατόριο διακρίνεται και για το ρυθμό που δίνει τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, για δείπνο ή ποτό με mainstream house music, και ορισμένα Σάββατα το μήνα με απογειωτικά πάρτι και special cocktails.

Το νέο εστιατόριο του Brown Acropol hotel έχει το δικό του στυλ, και ήδη αρχίζει να αποτελεί σημείο αναφοράς στις γαστρονομικές προτάσεις της πρωτεύουσας.

Προτείνετε μια διόρθωση