ΔΙΕΘΝΕΣ
11/01/2020 11:48 EET | Updated 11/01/2020 11:49 EET

«Η Νταϊάνα θα ήταν εξοργισμένη με την παραίτηση του Χάρι»: Τι εξομολογείται ο πρώην σεφ της πριγκίπισσας

Πιστεύει πως ο πρίγκιπας Χάρι χειραγωγήθηκε για να αφήσει πίσω την βασιλική του ζωή.

Ο πρώην σεφ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Ντάρεν Μακγκράντι, σε μια σειρά tweet που δημοσίευσε στις 8 Ιανουαρίου γράφει πως ο πρίγκιπας Χάρι χειραγωγήθηκε για να παρατήσει τα βασιλικά του καθήκοντα και ότι η Νταϊάνα, η μητέρα του, θα ήταν εξοργισμένη με την απόφασή του.

«Οι άνθρωποι που λένε ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα ήταν υπερήφανη δεν ξέρουν την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Θα ήταν εξοργισμένη που ο Χάρι χειραγωγήθηκε τόσο εύκολα #SadDay», γράφει στο ένα από τα tweets.

Ο Μακγκράντι δεν εξηγεί από ποιόν χειραγωγήθηκε, αλλά επισημαίνει πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήθελε ποτέ να είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας.

«Η Μέγκαν δεν ήθελε ποτέ να είναι στην βασιλική οικογένεια. Ήθελε να είναι διάσημη. Είναι διάσημη. Όλα έχουν να κάνουν με την Μέγκαν» συνεχίζει σε δεύτερο tweet.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, αποφάσισαν να σταματήσουν να δραστηριοποιούνται ως ανώτερα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και σχεδιάζουν να εργαστούν για να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι», ανακοίνωσε το ζευγάρι στο Instagram την Τετάρτη.

Το ζευγάρι στην ανακοίνωση γράφει πως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την βασίλισσα αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του παλατιού οι συζητήσεις είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

«Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές η πριγκίπισσα Νταϊάνα σεβόταν την Βασίλισσα. Θα ήταν τόσο θυμωμένη με τον Χάρι τώρα», προσθέτει ο Μακγκράντι.

Σύμφωνα με το BBC, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν συμβουλεύτηκαν κανένα άλλο μέλος της βασιλικής οικογένειας πριν ανακοινώσουν την απόφασή τους.

πηγή: businessinsider